torsdag 2 april 2009

i-landsproblematik

Jag intalar mig att man som självförsörjande vuxen bör storhandla åtminstone någon gång i livet. Det är trevligt med en full kyl. Eller. Nej. Jag öppnar mitt fullproppade kylskåp och får panik. Det är för mycket där inne. Inte överskådligt. Jag vet inte var jag ska börja. Det slutar med att jag äter knäckebröd med jordnötssmör medan maten i kylen sakta ruttnar bort. Jag ska aldrig storhandla igen. Aldrig!

9 kommentarer:

Missy sa...

Vem är du och vad har du gjort med Miss KYD? Var inte storhandling da shit? :O

Linda K sa...

skaffa ett gäng ungar så löser sig det problemet ;)

JR sa...

Känner igen mig! Har lärt mig av mina misstag dock och när jag numera nån gång storhandlar, nöjer jag mig med att fylla frysen med kött och fisk, och köper bara lite till kylskåpet..för jag gör inte av med det innan det ruttnar annars. :)

Hatar storhandling förresten, att trängas med kundvagnar bland 300 000 andra som en annan svensson..vilket jag vägrar vara ;)

Pernilla sa...

Det minimerar också risken att det luktar som det gjorde i min kyl tidigare idag! Uuuurk..

Kerstin sa...

Jag HATAR också överfulla kylskåp...

Anonym sa...

Ja, storhandla ja. Det har jag inte gjort själv allt för många gånger. Och en back läskeblask har jag knappast köpt i hela mitt liv. Basvaror handlar jag dock på Lidl och Ö&B :-)

Miss Upsey Daisy sa...

Jag är tvärtom. Finns det bara lite mat hemma tycker jag det är tråkigt att äta...

Mary Lady Luck sa...

Åh jordnötssmör mmmmmm....

Joline sa...

Åh, hahaha. Känner tyvärr igen mig alltför väl. Jag köper dyrt och exklusivt och jävligt smarrigt. Men i slutändan jobbar jag så mycket att jag inte har tid att äta upp maten. När det sen kommer rapporter om att svenskar slänger 25% av sin mat så skäms jag. På riktigt.