söndag 29 november 2009

10


Utmanad av Miss E. 10 fakta om moi. Here we go.

1) Jag har en del väldigt roliga ticks. Jag tänker inte yppa dem här, men de är roliga. Sjukt roliga. Jack Nicholson i Livet från den ljusa sidan-roliga.
2) Jag älskar Lilla huset på prärien. Älskar. Det stämmer. Ta fram spypåsarna.
3) Jag förlägger jämt mina glasögon. Faktum är att jag förlägger det mesta.
4) Jag kan inte leta efter saker som jag förlagt i mer än tio sekunder. Sedan vrålar jag uppgivet att jag inte hittar. Jag har världens bästa sambo. Han hittar allt. Seriöst - jag hade suttit naken, blind och hungrig i ett hörn om jag inte haft honom.
5) Jag gör världens godaste pannkakor. (Nu tänker du att din mammas pannkakor är bäst i världen. Newsflash - det är de INTE!)
6) Det tog mer än nio år och en matförgiftning innan jag kunde gå på toa medan min pojkvän var kvar i lägenheten. Nio år innan jag kunde medge att jag ens hade de behoven. Jag tvingande honom att diska för att blocka ut eventuella oljud. Vad kan jag säga. Tunna väggar. Men, men. Vi är på väg in i ett normalt förhållande efter nästan ett decennium. *gör tummen upp*
7) Jag tror stenhårt på skrönan om Svarta Mary och kan därför inte stå i ett mörkt badrum med spegel i mer än fem sekunder.
8) Jag kastar saker när jag blir arg.
9) Jag är en hycklare.
10) Jag är övertygad om att jag hör hemma i amerikanska södern. Inte här.

7 kommentarer:

Johanna sa...

Åh är du egentligen Sookie? Hon bor ju i amerikanska södern.

karro sa...

jag trodde jag var ensam om att älska lilla huset.....

hedgehog-sara sa...

Jag älskar också Lilla Huset.

Miss Upsey Daisy sa...

Berätta ettan? En liten iallafall?

Camilla sa...

Hej,

Snubblade in på din blogg, en riktigt bra blogg. GRATTIS.

Må så gott
Mvh Camilla, En mammas dagbok

hatcho sa...

Härligt, att du är flitig här! Dina inlägg är go'a! Jag har själv varit väldigt inaktiv på min blogg efter det att jag hittade pantbanken.se! Den auktionssajten är för läcker! Men tar mkt tid ...

tunic sa...

jag tror också på, som vi kallar henne, svarta madame. kan absolut inte vara i ett mörkt badrum med spegel. läskiga grejer det där..

fin blogg du har btw!