onsdag 3 mars 2010

Skype

Jag var hos tandläkaren tidigare dag med vad jag trodde var en ond visdomstand. Det visade sig vara en inflammerad köttficka (smaka på det ordet - mmm...) där det samlats lite trevliga matrester. Jag var med om det för några år sedan. Då brände man bort det överflödiga köttet. Märk mina ord - man har inte levt förrän man känt doften av sin egen grillade lekamen. Anyone for barbacue? Men det ska tydligen räcka med att karva bort skiten, som min tandläkare så snällt informerade mig om innan hennes laptop pep och hon schasade ut mig i väntrummet (med haklapp och allt).

- Det är min son som ringer på Skype. Ursäktar du mig?
- Ehm... OK.

Men det är lugnt. Tandläkaren är väl gratis?

Vadå "nej"?

5 kommentarer:

Jo sa...

Eh, va? Din tid är ju banne mig inte gratis? Hmpf! Hoppas att du fick rabatt!

Spader Madame sa...

Har man samlat mat, under en lång tid, i munnen ska man straffas ordentligt...

Sonen kanske hade kommit hem från skolan alldeles ensam och behövde TLC? Söner ska man passa extra noga upp på tills de rycker in i lumpen och nu för tiden innebär ju det tydligen för evigt... om de inte ska bli fallskärmsjägare eller så.

Tesa sa...

Har gjort en sån där bortbränning av en sån ficka en gång i tiden. Satan i gatan vad ont jag hade efteråt... och inget annat än alkohol hemma att bedöva med. aj!

Jenny sa...

Oh, köttficka. Var det en sån min kompis fick en inflammation i tro? Hon fick i varje fall stoppa bomullstussar med sprit på i den och gick runt och luktade, ja sprit.

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu Punk not dead http://riderx.info/members/Buy-Percocet.aspx interceptor sugarland http://soundcloud.com/zolpidem excitement http://epsaservicecenter.com/members/Buy-Cipro.aspx yerevan http://www.ecometro.com/Community/members/Buy-Bactrim.aspx pauley dunsmeorach http://rc8forum.com/members/Buy-Seroquel.aspx marrone catedras