torsdag 24 juli 2008

Vem ska trösta Daniel?

Ibland när jag har tråkigt, som nu, går jag in på Svensk Damtidnings hemsida och läser kommentarsfältet till vissa inlägg. Hysteriskt kul. Som det här inlägget, om att Daniel inte fick följa med kungafamiljen på båttur. Stackars Daniel. Han sitter nog hemma och gråter.

Maggan skriver:

Vilket århundrade lever vår kung i? Nu får han snart ge sig eller han kanske inte vill att Victoria ska bli lycklig och skaffa familj och barn... Jag beundrar Daniel som orkar med en sådan blivande svärfar samtidigt varför sätter inte Victoria ner foten och säger ifrån. Har Victoria och Daniel varit ihop i sex år då är det väl bevisat att dom vill ha varann.

Neta skriver:

Till Maggan: Hur kan du säga så om vår kung? Så klart att han vill det bästa för monarkin. Jag tror att han kommer att bli en mycket trevlig svärfar. Men det beror ju på vem som blir hans svärson. Varför tror du att kungen är så förtjust i Jonas? Därför att Jonas har den rätta bakgrunden och är en person som kungen kan trivas med. Konstigt att du fortsätter att envisas med att vi skall få en underklassig streber som "prinsgemål".

Som sagt.
Hysteriskt.

5 kommentarer:

Akan-Kakan sa...

Man får ju hoppas att de skämtar. Båda två.

MissKeepYourDistance sa...

De gör nog inte det.
Låt oss rysa tillsammans nu.
*ryser*

Miss E sa...

Folk behöver mindre fritid.

emster sa...

ner med monarkin! varken, knugen, daniel eller vickan bör få mediautrymme.

Anna Nio sa...

Underklassig streber! HAHAHAHHA, åh gud, det här gjorde min morgon. Ehm, jag menar förmiddag. Glad blev jag oavsett. :D