torsdag 27 augusti 2009

Män som hatar kvinnor

Igår såg jag Män som hatar kvinnor. Jag har känt mig rätt anti den filmen, eftersom jag för mitt liv inte kunnat se Mikael Nyqvist i huvudrollen. Det där är liksom inte Mikael Blomkvist. Nejnejnej. Njet. Noomi Rapace i rollen som Lisbeth - fine. Annars - missnöjd. Big time. Men jag gör avbön nu. Sorry Mikael. Jag hade fel. OK, jag hade kunnat se någon annan. Jag tänker inte säga vem. Men vi glömmer det. Allt är förlåtet (Lena Endre är dock inte Erika Berger, neeeej). Filmen var grym och jag kan knappt bärga mig innan Flickan som lekte med elden har premiär i september. Yay!


4 kommentarer:

Sjumilakliv sa...

Jamen, alltså. Michael Nyquist är ju FÖR GAMMAL för att vara Mikael-Kalle Blomkvist. Och Lena Endre för gammal för att vara Erika Berger. Annars var jag nöjd, förutom att det var skumt att se både Martin Beck/Peter Haber och hans märklige granne i filmen.

MissKeepYourDistance sa...

Eller hur? Jag bara väntade på att han skulle bjuda honom på en stänkare.

JR sa...

Jag såg den igår (pirate bay is the shit!) och jag gillade filmen, trots att jag var skeptisk. Håller med sjumilakliv dock - det var skumt med Peter Haber å Ingvar Hirdwall i andra roller..å Haber gör sig inte riktigt som..tja det han var i filmen. <--diskretion för den händelse någon som läser inte sett filmen än.

Fröet sa...

Hade precis samma bryderier innan men jag vek mig också. Halleluja vilken bra film ;)