torsdag 7 februari 2008

Inspiration sökes

Det har varit lite magert med inlägg den senaste tiden. Det beror dels på att jag är mitt i en flytt, dels på att jag inte tycker det är lika roligt längre. Jag kan komma på helt fantastiskt, makalöst roliga saker att skriva (jag kanske överdriver lite här), men när jag slår på datorn och sitter med fingrarna över tangentbordet är det puts väck. Poff borta. Ingen inspiration. Ingen lust. Det skrämmer mig lite. Av någon underlig anledning kommer jag alltid på en massa roliga saker när jag står i duschen, men när jag stänger av vattnet har jag glömt alltihop. Jag vet bara att det var bra. Och roligt. Jag funderar på att gå och röntga hjärnan för att försäkra mig om att allt är som det ska där uppe. Jag minns ju knappt vad jag gjorde igår. Jag kan springa runt och leta som en tok efter mina glasögon bara för att upptäcka att de sitter på näsan. Jag har förvandlats till min morfar. Förutom att jag inte är skallig och undviker att äta saker som jag hittar på golvet. Min morfar den mänskliga dammsugaren.

Det jag vill få sagt är att jag älskar den här bloggen. Men jag behöver hitta den där gnistan igen. En liten paus då och då är ett måste för att jag inte ska tröttna. Vi ska nog kirra det här, du och jag, bloggen. Vänta bara. *blinkar*

15 kommentarer:

stella sa...

Ehhhh....jag har glömt vad jag skulle skriva...

(tassar ut med svansen mellan benen)

((loova att inte säga nåt))

Pauline sa...

det är så skumt, för just i duschen, det är där jag kommer på dom bästa inläggen med! och sen sätter man sig vid datorn med handduk och droppande blött hår och.....

blah.

typ.

Jo sa...

Vi kan ju läsa dina gamla inlägg så länge,de är ju fortfarande roliga :) Stressa inte, vi finns här när inspirationen kommer tillbaka, så ta det lugnt.. :)

Lilla Duktig sa...

Du kanske kan bjuda in Ernst igen? Han var ju...lite uppiggande...

Eller kanske Martin Timell kan göra ett inhopp? Eller hans brorsa? Hans brorsa kanske kunde skälla ut allt och alla. Sverige verkar gilla arga människor.

Anonym sa...

Helt rätt att pausa då och då. Att blogga ska vara lustfyllt inte kravfyllt.

Kan iallafall säga att jag bakade din mammas fantastsika äppelpaj idag och åt med vaniljglass. Sååååå gott!

Foka på flytten och var rädd om dig!

Kraaaaaaaaaaaaaaam

Spader Madame sa...

Men, vi väntar ju här på dig när inspirret återkommer. Den som väntar på något gott...Simma lugnt ;-))

josefine sa...

man tänker enastående bra när man står i duschen. undra varför egentligen.

en paus för att hämta andan. hinna ikapp sig själv är viktigt. otroligt viktigt.

Blue sa...

Jag känner sååå igen det där. För jag kommer på alla jättebra inlägg när jag sitter i bilen och inte är i närheten av en dator...

Tänker att det där ska jag komma ihåg... men inte fasen gör jag det. Och är det så att jag kommer ihåg själva ämnet så inte fasen kan jag tycka att det är lika bra när jag väl är vid datorn.. för då får jag inte till formuleringarna som vindlade så lätt i bilen.

Annie - PD sa...

Precis så är det ibland...
Ses snart hoppas jag :) kram

pärlbesatt sa...

Just ja, du ska ju flytta! Jag trodde du var upptagen med att 1. plugga språksociologi- roligt, så det kan man glömma att blogga för. 2. äta marsipangrisar. 3. sälja flora- och fauna-halsband på bloppisen.

Du är helt sejf i min google-reader, så välkommen närhelst skrivlusten infinner sig igen!

viveca sa...

Alltså. Du får inte lägga ner eller så. För då försvinner ett vattenhål i sajberrymden. Jag gör som tidigare: föreslår ett "hata"-inlägg :D (läser de gamla sålänge....)

Lirre sa...

Tror att det är mörkret som gör det.. med solen kommer inspirationen, kan vi hoppas typ eller nått..

Timvikarien sa...

Det var ett tag sedan jag läste den faktiskt :o( Skall du jobba på det vanliga stället i sommar eller? Vandra i mörka korridorer hela nätterna :o)

MissKeepYourDistance sa...

Gulle er... *kramar alla*

tepåsen alban sa...

Duschen. Jävla dusch. Det är verkligen så. Duschen är en inspirationskälla utan dess like.

Har nog skrivit ett eller två eller femtioelva inlägg om det där till och med.

Men det fixar sig. En bloggdepression är en del av livet, helt enkelt ^^