onsdag 13 februari 2008

T minus 3 dagar

Flyttlådor. Överallt. Hela lägenheten är som en hinderbana tagen ur Gladiatorerna. Enda skillnaden är att det är fet katt som står och lurar bakom kartongerna, inte Elektra. Tre dagar kvar, sedan är jag officiellt skuldsatt upp över öronen. Jag har fortfarande inte riktigt greppat att jag faktiskt köpt en lägenhet. En lägenhet. Jag kan knappt köpa ett par skor utan att prova och spegla och en sisådär tjugo gånger. Oftast ångrar jag mig och lämnar tillbaka nästa dag. Men en lägenhet. Inget öppet köp. Ingen bytesrätt. Paniken. Paniken.

4 kommentarer:

Mel sa...

Jag vet! Jag har haft min sen 12:e oktober och jag har fortfarande fjärilar i magen varje gång jag ska betala amorteringa och räntor och allt vad det heter. Men lägenheten skulle jag inte byta bort för allt i världen. Hellre äter jag gröt varje dag hela månaden.

MissKeepYourDistance sa...

Jag känner precis likdant. Det ska bli helt sjukt skönt att komma härifrån och slippa puckade grannar som spelar musik med konsertvolym.
Gröt here I come!

Miss E sa...

Det kommer att gå bra, bara du slutar fokusera på pengarna och tänker på att ni kommer att ha ett alldeles eget hem som är erat. Ses på lördag!

MissKeepYourDistance sa...

Tack för att du påminde mig. Jag hade precis glömt.