fredag 7 mars 2008

Jag är fullt normal

Ibland när jag går på stan eller står och väntar på spårvagnen kan jag få för mig att någon gräver i min väska. Rotar runt efter min plånbok. Jag kan riktigt känna hur någon riktigt stökar omkring där inne. Jag ser förmodligen rätt bisarr ut där jag står och krampaktigt håller i min stackars väska och flackar med blicken, övertygad om att jag blir rånad. Ibland känner jag mig så... gammal.

7 kommentarer:

Veliga hönan sa...

Haha.. jag känner igen det där lite. Är det ett ålderstecken alltså? Det är nog sant för jag blir mer och mer försiktig ju äldre jag blir.

JR sa...

Jamen så där gör jag också. Och när jag sitter på bussen håller jag bägge armarna om väskan som jag har i famnen/knät. Och när jag går på stan måste jag hålla väskan i ett mördargrepp, samt kolla hela tiden att väskan är stängd och att ingen kan komma åt plånkan. Ibland tar jag ur plånkan och mobilen därifrån och gömmer den under kläderna för att lura eventuella ficktjuvar. Det är väl också helt normalt, va?

Fröken Ida sa...

haha du är inte ensam om det där

Miss Upsey Daisy sa...

Påminner mig om när "någon" gick hem en sen natt och stoppade sina kreditkort i bakfickan ifall "någon" skulle bli rånad.

Oh så smart någon var.

Ataharis sa...

Det här borde jag nog inte berätta för dig - men min mamma blev av med sin plånbok just så, i Saluhallen. Så fortsätt du att hålla i din väska. :)

MissKeepYourDistance sa...

Hönan: Ålderstecken... Tecken på galenskap... Välj något. ;)
Jr: Hahaha! Jag har haft pengar i BH:n vid ett tillfälle - när jag var utomlands. Lite pinsamt när man ska betala, men de ligger iaf säkert... ;)
Fröken Ida: Skönt att höra... :)
Miss UD: Någon gör förmodligen inte om det. Låt oss iaf hoppas på det... :P
Ataharis: Herregud, jag som är i Saluhallen och käkar ibland! (Läs: En gång om året). Jävlar vad jag ska vara vaksam nu.

JR sa...

Miss Kyd: *hehe* Huvudsaken är nog att man inte har pengarna i trosorna..DET hade sett underligt ut när man ska betala! *skrattgarvflin*