tisdag 3 juni 2008

Laura Ingalls - allt är förlåtet

Nu riskerar jag nog att göra mig ovän med majoriteten av modebloggarna (jag utgår naturligtvis från att samtliga är här och läser). Den där serien Gossip Girl? Det måste vara den sämsta skit jag någonsin sett. Själlös skit. Det tycker jag är en bra beskrivning. Jag menar... Låt oss för skoj skull jämföra med Lilla Huset på Prärien. Visst ville man banka ner den där präktiga lilla tjejen i flätor som sprang runt och skrek "PA" hela tiden, men äckelfaktorn var betydligt mindre. Och då har jag ändå en modeblogg vid sidan av. Good God.

5 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Gossip Girl har jag inte sett... I know nothing...

Lisa sa...

WORD! Så förbannat dålig är den. Och jag är ändå inte kräsen, jag köper det mesta i tv-form.

loathing sa...

vet vad det är men har aldrig tittat, sånt som inte intresserar mej tittar jag inte på helt enkelt. och hitills är det bara weeds prison brake och desperate housewifes som fått mej lite intresserad.

MissKeepYourDistance sa...

Miss UD: Och du kallar dig modebloggare! Skandal!
Lisa: Bajs var ordet sa Bull!
Loathing: Jag älskade verkligen PB, men det börjar gå lite på repeat nu. Rym and get it over with, liksom! Raah!

Fröken Fluff sa...

Jag har heller inte sett Gossip Girl, men de finns ju som böcker också. Och naturligtvis var jag DUM nog att tro på texten på pärmen "Om du gillar Sex And The City kommer du att älska Gossip Girl!! Så nu sitter jag här med inte EN utan FYRA idiotböcker som handlar om ett gäng hånglande skvallrande tonåringar. Och är man själv i 30-års ålder så är det måttligt kul. SATC my ass!