onsdag 14 november 2007

Hör mitt vrål, manusförfattare!

Jag tolererar inte att Sara dog bara tjoffbompang sådär i Prison Break. Någon som vet vart man vänder sig om man vill klaga?
Får hilvide!
Jag menar, det kunde väl legat en kapad tumme eller en avhuggen fot eller nå't i den där lådan. Men, neeeeej.... Självklart måste det vara Saras huvud. Självklart måste alla förhoppningar man någonsin haft om att Michael och Sara ska bli ihop grusas likt... likt... Jag kommer inte på något bra här. Men det suger! SUGER!

10 kommentarer:

Lisa sa...

EXAKT!! Fan vad jag har väntat på att få diskutera det här. Jag vägrar acceptera. Jag tror det är en tvist. Hon är inte död på riktigt. Right? SÄG ATT HON INTE ÄR DÖD PÅ RIKTIGT!!!

Miss KeepYourDistance sa...

Hon är dööööd! STENDÖD! Jag tänker inte kolla på den där sabla serien mer. Hon skulle tydligen ha barn i verkligheten (SOM ATT DET FINNS EN VERKLIGHET!!!! HELLO!!!!) och kunde inte fortsätta filma. Så hennes huvud åkte av. Visst, jag fattar att ingen är untouchable, men what the hey! MAN GÖR INTE SÅDÄR! :(

Anonym sa...

Miss KYD, nu tycker jag du ska läsa all info ordentligt. Visst skulle Sarah Wayne Callies ha barn, hon fick en dotter vid namn Keala i juli i år. Du kan även läsa att hon kommer att komma tillbaka i serien (tror du på allvar att det var Saras RIKTIGA huvud i lådan?? Det har dom ju fejkat precis som dom gjorde med Terence Steadman).

Så andas. Ta det lungt. Håll ut. Allt blir rätt i slutändan...

Malou sa...

Det är SKANDAL!! Jag rasar! Och huvudet i lådan, var inte det lite nasty? Och plagiat?

miss e sa...

Du har just räddat mig från att någonsin känna ett behov av att se serien öht. Phew...

Miss KeepYourDistance sa...

Fredrik: Nu har du lovat, Fredrik. Nåde dig om det inte stämmer! *andas ut pyytepyttelite*
Malou: Jo! SUPERNASTY! De som hittade på det ska fjättras och rullas i tjära och fjädrar!
Miss E: Tacka vet jag Ponnyexpressen. Fast... Där dog ju iofs Ike. Och det var ju inte så kul.

Lena sa...

Men vad i?::. Det kom ju inget CSI i måndags, vilken låda? Har jag missat ett avsnitt?!?!
Och kollar du också på CSI? *ler förälskat* Ingen i min bekantskapskrets gör det. De är helskumma!

Lars sa...

Okay! Tack för den! Ingen heads up eller något utan bara tjoff så fick man det kastat i ansiktet. Jag har verkligen ansträngt mig att inte titta på senaste säsongerna bara för att jag vill veta att det finns ett bra slut innan jag kollar vidare. Men ändå så vet jag nu vad som händer. Tack, vrålar han ut i ett ögonblick av ilska.

Men nu är det bra igen.

Underbar blogg detta för övrigt!

Elinen sa...

moget!
jag ligger ju några avsnitt efter. =/
Fast är iof inte så förvånad. Jag har hört att hon (skådisen) är i storbråk med de som gör serien. De ville att hennes roll bara skulle vara halvtid, hon ville ha heltid. När de vägrade ge med sig flög hon sonika hem till canada och vägrade filma en enda scen till. Om det stämmer lär hon ju inte komma tillbaka till serien innan de skickat väldigt många blommor, paket choklad och förlåt-lappar till henne. Det skulle iaf inte jag gjort. ;P

Lena sa...

Men shit vad pinsamt. Var fick jag CSI ifrån? haha!