fredag 30 november 2007

Självbehärskning noll

Jordnötssmör på crostini är gudomligt gott. Tills man börjar må illa, that is. För att inte tala om tårta till frukost. Efter gröten, alltså. Först fibrer, sedan sockerkoma. Nackdelen med att fylla år är att kyl och skafferi svämmar över av saker som annars inte finns där.

Mmmm... Jordnötssmör...
Mmmm... Crostini...
Mmmm... Tårta...
Mmmm... Pepparkakor från Pepparkaksbageriet...
Mmmm... Ostar...

Fasen. Jag kan verkligen inte ha någonting hemma. Jag dras likt en magnet till köket och innan jag vet ordet av står jag och äter jordnötssmör direkt ur burken. Jag är den mest tragiska människa jag känner. Det hjälper inte ens att jag ber pojkvän gömma allt onyttigt som jag kan tänkas hugga in på. Maken till kassa gömställen får man leta efter. Man behöver ju inte leta alls. Med gömställen menas: Gå ut och gräv ner det. Gärna i en annan stadsdel. Inte: Lägg det längst upp i bokhyllan. Lite mer kreativa gömmor, if you please.

5 kommentarer:

senapsgul sa...

jordnötssmör är till för att äta ståendes direkt ur burken. det smakar faktiskt, lite, godare då!

JR sa...

Jag erbjuder mig genast som frivillig som gömställe..pojkvän får gärna gömma allt smaskigt hemma hos mig, där hittar du det ALDRIG *moahaha*

(för jag äter upp det fortare än du kunnat göra, jag lovar)

Missy sa...

Ta med det på vår dejt, vettja!

Jag är liksom fylld av de mest strålande idéer.

vajl sa...

är det skillnad på att ta en sked jordnötssmör och flera? om man visar prov på obefintlig karaktär redan efter en sked så är jag härmed med i din klubb. asch då, jag tyckte jag visade på förmåga att uppskatta livets goda, inte bristande disciplin. ;)

Miss KeepYourDistance sa...

Senapsgul: Du har så rätt... Plus att det är nyttigare att äta på stående fot. Helt klart.
Jr: Jag tvivlar på att du kan äta jordnötssmör snabbare än moi. Jag är med i Guinness, visste du det? ;)
Missy: Du hade ju så det räckte och blev över. :D
Vajl: Välkommen i klubben!