söndag 18 november 2007

Visning numero två - check

Nu har jag varit på ännu en visning. Det luktade bajs på toaletten, men det berodde enligt mäklaren på att ingen bott där på ett bra tag. Avloppet behöver bara komma igång igen. Jag misstänker dock att den förra ägaren ligger inkilad under badkaret, därav lukten.
Jag fick ju lite schyssta tips av några läsare om hur man ska bete sig när man går på visning. Jag har därför både knackat i väggar, öppnat och stängt fönster, spolat i toaletten, sniffat avlopp, nästan slitit loss köksskåpen för att kolla hur bra de sitter, inspekterat att vattnet rinner som det ska samt förvissat mig om att det ligger en pizzeria i närheten. Check check check.

- Pojkvän! Vår favvopizzeria ligger bara ett stenkast härifrån! Omigod!
- Vi kan inte köpa en lägenhet bara för att det finns en schysst pizzeria i närheten.
- Klart vi kan!

Mmmm... Pizza. Nästan så jag har överseende med liklukten på toaletten. Imorgon vankas det ännu en visning. Tyvärr har en bekant siktet inställt på samma. Jag blir nog tvungen att döda honom.

10 kommentarer:

Missy sa...

Mmm. Bajs...

Eller så kan ni flytta tvärs över stan så vi kan bli grannar? Det luktar nybakade bullar över nejden varje morgon. Härligt-härligt, men farligt-farligt.

Miss KeepYourDistance sa...

Mmmmm... Bullar.... Synd bara att Mumindalen ligger så himla långt bort. Inga bussar eller vagnar, ju.

Miss Upsey Daisy sa...

Säg till den bekanta att han/hon är fet inte bör bo brevid en pizzeria?

Ems sa...

Det kan man visst det! Vi ska kopa hus sa jag kan ha ett stort kylskap i koket... Vad som dock ar tragiskt ar att jag redan bestamt hur maten ska fordelas/sta. "smor pa den hyllan och hyllan under ska bara vara till for diverse 'condiments'"

miss e sa...

Ursäkta men har jag missat att ni ska flytta? Tror jag måste kolla skallen för jag har tydligen även missat att en bekant till mig fick barn i september. Något mer jag missat?

jerk sa...

hehe..när jag köpte min lägenhet noterade jag nöjt att jag hade en pizzeria i huset..2 meter från min port..när jag flyttade in så var den borta, så jag har nästan 100 meter till närmaste pizzeria nu..muttermutter

Bling Bling Girl sa...

!!!! Luktade inte förra stället också illa på toan???? Jag säger det igen. Vem vill köpa en lägenhet där toan luktar illa??? Nu får dom ju kamma till sig lite!

Miss KeepYourDistance sa...

Miss UD: Naw, det gäller en annan lägenhet imorgon. Men han ska dö iaf. (Naturligtvis ska han inte dö, ta i trä...)
Ems: Hahaha! Inte sjukt. Bara bra planering. :)
Miss E: Nej nej nej. KOLLAR på lägenhet. Vi får se vad som händer.
Jerk: Stackare... Hela hundra meter? :)
Bling Bling Girl: Ja, vad är uppe med alla dessa illaluktande toaletter??? :O

Joules sa...

finns det nånstans där det INTE är nära till en pizzeria?

Jag är nästan proffs på lägenhetsvisningar. Förutom att vara annoying och fråga om allt allt allt (och försöka översätta mäklarskruplerierna till vad det nu kan betyda) så brukar jag vara jävligt noga med att titta i taket efter sprickor.

Och om du är verkligt intresserad av nått, ring ordföranden i föreningen för dom är personligt ansvariga så dom säger sanningen.

Och ja, fråga om det är lyhört. Och sen är det väl mest kvar att föreställa sej själv i lägenheten och se om man det synkar.

Lycka till!

Anonym sa...

lasa hela bloggen, ganska bra