torsdag 20 december 2007

El Senilo

Hur har er morgon varit? Min började precis. Klockan är 11.15. Jag måste verkligen sluta lägga mig halv tre. Men då kan jag ju inte se dubbelavsnittet av Scrubs. Eller CSI. Eller Medium. Jag har vänt på dygnet och blivit värsta nattugglan. Egentligen fixar jag att gå upp hyfsat tidigt trots att jag går och lägger mig sent som skam. Om det inte vore för att jag snoozar så förbannat. Det hjälper liksom inte ens att lägga mobilen i ett annat rum. Jag lallar bara upp och snoozar och lägger mig igen. Aaaah.. Snoozeknappen. Imorse snoozades det för fullt. Prick klockan 11 ringer min chef. Ska jag svara och låt min röst avslöja hur nyvaken jag är och därmed outa att jag sover till klockan 11? Ska jag strunta i att svara? Ska jag fejka att jag precis klev ur duschen, därav den grötiga rösten?
Självklart fejkade jag duschen. Inget går upp mot att börja dagen med en lögn. Min hjärna fungerar i och för sig inte så bra när jag precis gått upp ur sängen, jag tappar ord och pratar i nattmössan.
Så nu tror hon väl att jag är senil.

7 kommentarer:

Veliga hönan sa...

Haha.. oj vad jag känner igen mig. :) Varför ska de visa alla bra tv-serie-repriser mitt i natten för?

MissKeepYourDistance sa...

Ja! Varför??

Mary Lady Luck sa...

Åh Medium! Vilken tid går den?

Minna sa...

ah mä, skyll inte på Scrubs, det går inte sååååå sent!!!

MissKeepYourDistance sa...

Mary: Mitt i natten på TV4+. Repriser, men hey. Jag gillar Medium. Jag kan kolla om och om igen...
Minna: Tänk på att jag är 155 bast. Allt efter klockan 16 är sent för mig. ;)

Blue sa...

Aj jast löööv den här bloggen och dina härliga texter...

Känner ju bara såååå igen mig. Tänk vad man kan stå ut med när man är trött... har också provat att lägga mobilen så långt bort att jag måste gå upp.. Pytt... jag ligger lugnt kvar och väntar tills den snoozar sig själv...

Blue sa...

Och faktiskt så är det inte december 23 som det envisas med att stå... det är den 24 sen en och en halv timme......

Så det så