onsdag 11 juli 2007

Att foppa eller inte foppa - det är fråganPå jobbet har varenda kotte på sig crocs. Nästan alla, host, host. Neongröna, illrosa, knallgula, lila... De är helt fantastiskt sköna, sa kollega M och vippade lite med ena foten framför mig. Dessutom är de hur praktiska som helst. Bara att skölja av när det kommer bajs och kiss på.

Har jag världens glammigaste jobb, eller vad?

8 kommentarer:

Micke sa...

Häromveckan såg jag en kille med ölmage (vi pratar gravid-med-ett-fotbollslag-mage), byxor med skärp OCH hängslen, och midjeväska.

Han var fortfarande mer stylish än någon som bär crocs.

Anna Nio sa...

Men alltså, hur skönt för fötterna är det att gå runt i plast? Okej att det är massa hål så det kommer in luft, men ändå. Jag tänker bara "fotsvamp, fotsvamp, fotsvamp" när jag ser dem. Eller nej, det var väl inte helt sant, först tänker jag "skitfult, skitfult, skitfult". Resonerade också som så att barn kan ju få ha dem. Sen såg jag vad de kostade. 400 spänn. Eh. Mina barn kommer få gå i espadrillos för en tia.

Kerstin sa...

Jag kommer nog aldrig att ta på mig dem... men man ska ju som bekant aldrig säga aldrig.

Minna sa...

Våga vägra!

hedgehog-sara sa...

Vad än folk säger så är crocs underbara, sköna inte snygga. Men ändå snyggare än äventyrssandaler med kardborreband :) Och man måste ju inte ha neonfärg. Diskret pärlvit och silver är mina båda par. Och jag har ett par gula i trädgården också. Och sonen har blå, och dottern har svarta och pappan har bruna och svarta. Vi är ruinerade.

Miss KeepYourDistance sa...

Micke: Jag tar det som att du inte diggar crocs. En vild gissning, bara.
Anna Nio: De ska tydligen vara väldigt sköna - ergonomiska och hela kittet. Ballerinacrocsen är hyfsat söta, men jag är väl inget större fan av de vanliga. Och visst är de snordyra.
Kerstin: Vänta bara. Snart kutar du runt i crocs. Wait and see. ;)
Minna: Jag hör dig! :)
Hedgehog: Självklart är det huvudsaken att de är sköna. Hahaha! Och ändå pröjsar du porto för att skicka mig en bok. Jag uppskattar det. :D

Missy sa...

Akta dig så det inte börjar spruta glamour ur öronen! Det är så jobbigt att torka upp.

SnyggLirre sa...

Hade tänkt blogga om detta idag.. men nu slapp jag men fy farao vad fula de är!!!