torsdag 26 juli 2007

Ta i trä

Inatt drömde jag att jag gick omkring i engelskakorridoren och grinade. Jag bara gick där och skrek och bölade. Min kollega Timvikarien drömde att hon tappade alla sina tänder. Men det ska ju betyda något bra, sa jag. Nej, sa en annan kollega. Det betyder att någon ska dö.

7 kommentarer:

Missy sa...

Jag har hört att den drömmen betyder att man snart kommer att gå nerför gatan naken. Eller om det hade något att göra med att springa fort. Eller äta upp sin kudde?

Något var det...

vajlan sa...

men du, du var ju inte såå långt ifrån att klara det förra gången, varför skulle det inte gå nu när du pluggat så hårt?

Timvikarien sa...

Mja jag frågade kollega E om min tanddröm och tydligen betyder det att om man drömmer att man tappar alla sina tänder så är man rädd för att göra bort sig i stora folksamlingar?! Jag skall hålla tal och hälsa alla utbytesstudenter välkomna den 20 augusti........

Anonym sa...

Jag har hört att tand-drömmen betyder att man är rädd för förändringar som händer omkring en...

Miss KeepYourDistance sa...

Missy: Jadu. Ingen aning.
Vajlan: Jag har inte pluggat särskilt hårt. Har jobbat på tok för mycket. Har pluggat i lite drygt en och en halv vecka. Vi får väl se hur det går...
Timvik: Aaaah... Jag skulle tappa mina egna tänder för mindre... :P
Anonym: Kanske det.

wee1 sa...

Jag trodde tappade tänder handlade om upplevd kontrollförlust och/eller utveckling. Själv har jag drömt om tappade tänder så ofta att jag numera lucid-drömmer det.

Dvs, så fort jag tappar en tand vet jag att jag drömmer och struntar i det. Seriöst. Den dagen då tänderna börjar trilla ur av ålderdom kommer jag att skratta och peka på dem och hävda för samtliga omkring att det är okej, för jag är inte vaken.

Miss KeepYourDistance sa...

När jag tappar mina tänder ska jag skaffa vampyrgaddar och skrämma slag på varenda jävel på hemmet. Jag riktigt längtar. Man kanske skulle ta och knacka ut de nu. Vampyrgaddar. Det vore nå't det. Drömt att jag tappat tänder har jag, såvitt jag vet, aldrig gjort. Jag drömmer däremot en massa annat sjukt. Gode tid.