måndag 9 juli 2007

Gulle er

Att jag har världens raraste läsare vet jag redan. Men nu ska här lovebombas lite så att alla andra blir medvetna om det också. Jag får ett signerat ex av vad som tveklöst är en av årets roligaste böcker. En CD med transkriberingsövningar till engelskan. Jag blir erbjuden rosa dalahästar (hade jag inte varit pank - då jäklar!). Jag får den stora äran att träffa er och få det bekräftat att ni faktiskt inte är yxmördare. Sedan får jag en Stieg hemskickad. Vad kommer härnäst? Jag är full av förväntan! (Oj, vad jag skulle vilja ha en mille på banken, host, host)

(En liten röst i bakhuvudet viskar något om pay it forward. Någon som vill ha något? Lite damm? En gammal möglig paprikabit som ligger bakom min spis? Min katt? Min själ? Säg!)

11 kommentarer:

vajlan sa...

jag hade tänkt att jag var tvungen att köpa en klon av Stieg i morrn, men jag kanske kunde få Stieg när du lessnat? (så kan du få honom tillbaks när jag uttömt hans krafter... så kan han åka vidare när han rehabat hos dig?) :)

allvarligt, internet är fantastiskt!

Cax sa...

Jag är lite i hugget på en katt.
Vad är det för ras dårå?
Kanske kan byta mot något skoj!
4 slitna vinterdäck är inget Miss behöver? :)

Micke sa...

Jag har ju lovat dig en ananas insvept i en bikini, men jag vet inte var jag ska skicka den. I utbyte kan jag tänka mig typ ... pojkvän?

Nån som plockar snorpapper och sköter om en när man är sjuk och i betalning kräver att man går på Transformers är som någon som bjuder en på ananas och som gengäld vill bjuda en på cheesecake.

Nä, men allvarligt. Jag skickar ananasen om du skickar adressen. Jag lovar att vara varsam i mitt stalkande. micke snabel-a asiktstorped punkt se.

hedgehog-sara sa...

vad som helst - men ingen katt :) jag är allergisk!!! jag kan ta paprikabiten.

miss e sa...

Hrm... måste man alltså börja betala för din kärlek nu? Tur att du fck en sån fin "lägga-plåster-och-annat-sjukligt-saker" i av mig då. (Men inte stod det med på bloggen minsann, nej då. Lilla Miss E och hennes presenter tar vi visst för givet, jaha ja (snyft)Typiskt!)

Nivå på onsdag förresten om du vill med... Nu sticker jag till Vadstena. Kram

P.s. Jag har minsann goa läsare jag med, Jerk erbjöd mig Ben & Jerry, så det så. D.s.

Missy sa...

Vad sägs om en god efterrätt? :-P

Jerk sa...

Miss E: jag tänkte erbjuda dig min kropp, men insåg att det var nog ingen vidare present ;)

Miss Upsey Daisy sa...

Nu är jag tillbaka från Dalarna och jag köpte upp HELA affären! Nu går alla rosa små dalaföl och betar på min gräsmatta. Men det var ett jävla liv i bilen på vägen ner. Som de kan bajsa fastän de är så små!

Maria Byström sa...

åååå, gratiis till allt!

Visst var boken bra :-)

Miss KeepYourDistance sa...

Valjan: Det är Hedgehog-Saras bok som jag får låna. Annars hade jag självklart skickat den. Och internet ÄR fantastiskt! :)
Cax: Hahaha! Jag som inte ens har körkort. Min katt är en galen perser-skogskatt-bondkatt som biter en i vaderna när man går med bara ben. Jag skickar honom på stört om du vill ha honom. (Jag skämtar kanske lite här) :D
Micke: Nu är jag faktiskt inne på vattenmelon. Omigod, jag ÄLSKAR vattenmelon. Jag äter som en galning - sedan springer jag på taoletten typ 1000 ggr. Men det är det värt. Jag håller med dig, för övrigt. Jag ska inte klaga. Han är faktiskt himla gullig. Jag kan skicka över honom en sväng om du vill. Han är rumsren. Jag har lärt upp honom så gott jag kan. Han kan till och med säga "tack för maten". Och diskar frivilligt. ;)
Hedgehog: Jag skickar den på momangen! :D
Miss E: Aaaaw, jag glömde! Sorry! Tack för den superfina lådan! I löööv it! :) KRAM!
Missy: Vattenmelon? :D
Jerk: Börja inte snuska här nu, hrrm... :D
Miss UD: Satan i gatan vad jag ska shoppa rosa dalapållar när jag får pengar. Yeah bäjbäj!
Maria: Det är jag som ska tacka alla andra. :) Och boken var super! Go Rosetta!

Missy sa...

Vattenmelon? Nja. Jag är tillbaks i ananasträsket. Tveksamt om jag nånsin tar mig ur det...