fredag 6 juli 2007

Rossel, rossel

Min dunderförkylning som fortfarande sitter kvar i bihålorna i form av tjockt, trögt snor (ska jag lida, ska NI lida) har inneburit att pojkvän inte pallar att sova bredvid mig på nätterna. Någonting med att jag rosslar som en döende kamel. Varje kväll vid läggdags tar han därför täcke och kudde, pussar mig på kinden och säger: jaha, då tar jag väl mitt pick och pack och drar och knatar därefter iväg och ser sådär lite låtsasledsen ut. Det har blivit något av en rutin att jag väser: inatt sover du på soffan, din usling! runt elvasnåret. Det roliga (eller, tja...) är att han verkar dötrivas på soffan. När jag smög upp kl 05 imorse sov han så tungt att jag var tvungen att hålla en spegel under näsan på honom för att kolla om han ens levde. Och då låg han ändå hopvikt som en fällkniv, med halva kroppen utanför soffan. Skilda sovrum innan trettio fyllda. Det bådar gott.

6 kommentarer:

Kath sa...

Haha, det här känner jag igen mig i. Min pojkvän och jag sover i skilda sovrum emellanåt, bara för att han inte klarar av att ligga bredvid mig. Tydligen har det att göra med att jag är "varm som en jävla kamin-jävel". Något jag finner lite lustigt, eftersom han är 100 grader varmare än mig. Minst.
Så, vad sägs om att starta klubb?

Anonym sa...

Att sova ensam är väl egentligen det mest naturliga. Att man ska tvingas sova ihopa med någon är väl sådär. Visst, man tycker om varandra o det e jätte mysigt att ligga tillsammans.
Men när det kommer till sova, så kan det vara lite olika. Vissa tycker om när man är ensam i rummet, andra tycker om att sova sked. U name it.
Jag hatar föresten att sova sked, när man väl ligger i position så kan man ju inte röra sina armar, för då vaknar ju tjejen. Och vill man då vända sig eller lägga sig i bättre sov-position, så går det ju inte. Tjejen har ju helt klart den bästa position när vi pratar om sked. =P

Miss KeepYourDistance sa...

Kath: Bra idé! Vi ses hemma hos mig imorgon kl 15. Eller... Nä. Hemma hos dig. Här är för jävla rörigt. :)
Anonym: Under mina 6.5 år tillsammans med pojkvän har vi legat sked uppskattningsvis... två gånger. Jag fattar inte riktigt tjusningen. Jag ska nog skriva ett inlägg om det. Och den som ligger "fram" har INTE bästa positionen. Ha ngn som flåsar en i nacken hela tiden - no thanx. :)

ET sa...

Skilda sovplatser bådar inte gott.....

Anonym sa...

Hahahahaha.

Men stackare som fortfarande får dras med den där förkylningen. Krya på dig gånger tusen.

Miss KeepYourDistance sa...

Et: Hahaha! We're doomed!
Maria: Snoret börjar komma ut nu. I mängder. :P