torsdag 5 juli 2007

Jag gillar verkligen mina drömmar

Inatt drömde jag att jag promenerade omkring när det plötsligt kom fram en kvinna i beige trenchcoat och väste pengarna eller livet. Jo, just det - i handen höll hon en stor jävla machete. Jag minns att jag nästan slängde handväskan i famnen på henne och skrek: livet! livet! och kubbade därifrån fort som fan medan jag tänkte: när hon märker att jag inte har några pengar i den kommer hon bli tokig. Vände mig om och såg att hon började springa efter mig med macheten i högsta hugg. Sedan vaknade jag och bytte lakan.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Shit - läskigt ju. Jag drömmer mest att jag letar och letar men aldrig hittar det jag letar. Hmmmm. Undrar vad det kan betyda?!

Caravaggio sa...

Oj vad obehagligt. Jag har i det sista drömt en hel del om hur det kan se ut när min homosexuelle italienska lärare är ute och svirar, det är dock inga sexuella grejer utan han är bara ute och har det roligt och dansar med ladyboys.

denise sa...

litet tips för dom som precis som jag drömmer skumt.. http://www.dreammoods.com/dreamdictionary/

Ems sa...

Du, följde med Boyfriend när han gjorde sin utlandspraktik på Samoa och en dag kom han till vår lilla hydda och sa; "You'll never guess what! I treated a guy with a machetewound to his head. He'd gotten into a dispute with his brother(!?) And refused anything other than a few stretchy band-aids and the he went back home to patch things up with his brother."

Så det kanske inte är så hemskt som det låter att bli huggen i huvet med en machete. Men han kanske var ovanligt trög för att va samoan, vad vet jag? Rädd blev jag iaf... (apropå machetes)

Miss KeepYourDistance sa...

Kerstin: Det betyder säkert att allt är jättebra, hahaha! :)
Caravaggio: Jag tror det betyder att du behöver dansa mer.
Denise: Ska kika!
Ems: En machete kan vara bra till så mycket. Gulp!