onsdag 10 oktober 2007

Andas... Andas...


Vad är grejen med att det ska vara så komplicerat att beställa pizza? Jag fattar att jag förmodligen är den lokale pizzebagarens hatobjekt nummer ett i och med mina störda beställningar, men KOM IGEN PIZZAMANNEN! Så jobbigt kan det inte vara att skippa löken och istället slänga på vitlök samt lägga på LAGOM MYCKET gorgonzola, så det blir en jämn och fin balans mellan den vanliga osten och zolan. Fatta att jag är tvungen att andas i en påse innan jag ringer och beställer. Trauma. Men nu! NU! NU DU PIZZABAGAREN! Nu har det öppnat en ny pizzeria i närheten. Dina dagar är räknade.

8 kommentarer:

Karro sa...

mmmm,gott! vi har världens trevligaste o gladaste pizzabagare här i stan, han klarar nog av dina beställningar!

Miss Upsey Daisy sa...

Där fick han så han teg!

1-0 till Miss KYD.

Missy sa...

Jag är fortfarande fruktansvärt nyfiken på den där pizzerian där du bor. FRUKTANSVÄRT.

Faktiskt!

Anonym sa...

Jag besökte en av pizzeriorna en dag(vi brukar handla på 2st). Så när man går in så ser man rakt in i deras lager typ. Och gissa vad pizzabagaren sitter o gör? Jo, läser någon jävla tidning o PETAR I NÄSAN. Jag kunde knappt äta den pizzan efter åt fast jag var hemma, FY FAN va äckligt det var att se. Kan ju verkligen tänka sig hur han inte tvättar händerna efteråt o så.. BLÄ.

Kerstin sa...

Ja, man kan ju undra. Suck. Men shit vad gott det är...

viveca sa...

Hmpf, ungefär som jag. Kebabpizza med champinjoner tack. Två sorters såser och extra fefferoni och bla bla bla. Man hör hur han suckar. Jag beställer inte längre, när pizzerian svara slänger jag över telefonen till pojkvännen :)

Miss KeepYourDistance sa...

Karro: Men den här gången fick jag världens godaste pizza! Nya pizzabagaren - I loooove you!
Miss UD: Exakt. För han läser ju såklart min blogg. Naturligtvis.
Missy: Gå dit och prova du. Hälsa från mig.
Anonym: Oki... Info som jag helt klart hade mått bättre av att aldrig ta del av. Man ska aldrig kika in i sådana där rum. Det man inte vet...
Kerstin: Mmmm...
Viveca: Tyvärr hämtar pojkvän pizzorna. Det faller därför på min lott att ringa. Men igår gick det bättre. Mycket Väl Godkänd pizza. Ångest när jag ringde dock. Som vanligt.

Anonym sa...

Ja, det där med pizza är en vetenskap. Tack och lov för konkurrens.

Dåliga pizzerior ska bort. Så är det bara. Enda som är värre är att INTE ha någon pizzeria alls i närheten (dvs den ska vara varm då jag hämtar den tills att jag kommer hem). Får nu köra med Billys panpizza. Jag blir galen.