torsdag 11 oktober 2007

Jag hatar när tänderna trillar ut bara sådär

Drömde att jag mina framtänder smulades sönder samt att tänderna lite längre bak började lossna. Forsade blod ur munnen som stänkte ner väggar, bord och folk i närheten. Fick panik och började fumla efter mobilen, slog numret till tandläkaren (vem har inte sin tandläkares nummer i skallen) och skrek MINA TÄNDER TRILLAR UT!!!! i örat på henne. Riktigt vidrig dröm - vidrig och verklig. Någonstans i bakhuvudet brukar jag fatta att jag bara drömmer när det gäller mindre trevliga drömmar, men inte den här gången. Efter tandlossningen satt jag plötsligt på en offentlig toalett och... Jo, jag satt hursomhelst på toa, när handtaget brutalt trycktes ner, dörren åkte upp och in stövlade hela Jackassgänget, pekade på mig och vrålgarvade. Speciellt Steve-O. De skrattar åt mina tänder, tänkte jag och började lipa i drömmen. Sedan vaknade jag, slet ut bettskenan och drog en suck av lättnad efter att ha undersökt om alla tänder satt kvar.
Jag ska aldrig sova igen.

5 kommentarer:

SixesAndSevens sa...

Åh, tappatändernadrömmar... De värsta drömmarna. Har såna lite då och då. Vidrigt.

Miss KeepYourDistance sa...

Jag darrar fortfarande...

hedgehog-sara sa...

stackars dig, vilken mardröm...

Ems sa...

Tappa-tanderna-mardrom ar nog de varsta som finns. Man kanner efter med tungan (i drommen) och det kanns sa dar som det gjorde nar man var liten och hade tappat en tand, kottigt, flikigt. Jag ar tyvarr inte sa dristig och ringer efter en tandlakare utan jag proppar tillbaka alla tandsmulor/rester och trycker in dem i det dar kottiga, flikiga. Sedan sa forsoker jag latsats som att det inte alls har hant - anda tills jag maste saga nagot och da trillar allt ut igen (i drommen).

Shit, det ar ett par dagar sedan jag anvande tandtrad. Maste ga nu...

Miss KeepYourDistance sa...

Hedgehog: Jag har hämtat mig nju. Inatt drömdejag om små lamm som sprang omkring samt att det regnade choklad från himlen. Allt bra nu. ;)
Ems: Jag ryser när du beskriver det där....