tisdag 2 oktober 2007

Jag och Frankie är så hääär tajta

Jag har inget liv just nu. Jag borde inte ens sitta här och skriva detta. Jag hinner inte. Jag har två uppsatser att skriva, hundraelva tentor att plugga till och fjorton böcker att läsa. Dessutom ligger jag efter. Gårdagen spenderades med Frankenstein. Jag är sjukt besviken. Inte ett enda "IT'S AAAAALIIIVE!!!" Idag har jag mestadels suttit och läst Jane Austen. Det är mycket nu. Och så har jag fått munsår och värsta skrovliga rösten efter att ha rapat upp samma sak om och om igen på Bokmässan.

- Hej! Gratis bok! Vill du ha en gratis bok? Ja, klart att du vill ha en gratis bok! Vill du ha en påse? Och förresten - beställer du från adlibris punkt com får du dessutom 25 kr rabatt om du knappar in den här koden. Tack, tack! Hej, hej! Hej! Vill du ha en gratis bok?

Så. Det jag ville säga var i alla fall att jag är tillbaka snart. Om jag inte lagt mig ner och dött.

10 kommentarer:

SixesAndSevens sa...

... jag vill gärna ha en gratis bok...

Miss KeepYourDistance sa...

AdLibris har beställt 100 000 ex av Klas Östergrens Fantomerna. Det blev en sabla massa över. De fortsätter säkert att ge ut gratis från hemsidan.

Anonym sa...

Hahahaha. Är så impad av ditt pluggeri.

Vad är det för uppsatser du ska skriva *nygfiken som bara den*

Miss KeepYourDistance sa...

En argumenterande artikel (varför fångar inte bör rösta - jag har inte valt det själv), en uppsats om Macbeth och en lingvistisk uppsats. Mon Dieu.

Rosetta Sten sa...

Now, now, var snäll mot Frankenstein. Hon var bara arton när hon skrev den och slutmeningen är toppen: "He was soon borne away by the waves and lost in darkness and distance." Brrr! Bra!

Och Macbeth, ja... Jag tycker bäst om "when the hurly burly's done and the battle lost and won"-häxorna. Ja, och frun som tvättar händerna hela tiden. Man kan ana att det är för att jag identifierar mig med dem. Bitch söker bitch, helt enkelt. :-)

Missy sa...

Själv sitter jag och är bitter efter insikten att de stackars halvfartsstudenterna (ehum...) förväntas läsa mycket mer än du.

Buuu! Orättvist!

Ylva sa...

Jag såg aldrig dig lajv fast jag var vid Adlibris flera gånger och läste namnlappar på alla möjliga. Eller blandade jag ihop med Akademibokhandeln? Men jag såg massor av andra människor såklart. Kolla http://yfronten.blogg.se

Kerstin sa...

Plugga på darling så ses vi snart. Puss.

zany sa...

Jag fick en gratis bok av dig. Det var snällt. Tack tack. F'låt att jag slet på din röst. jag ser det som udda blir jämnt eftersom jag inte fick nån påse ;)

kram kram

Miss KeepYourDistance sa...

Rosetta Sten aka Lady Macbeth: Jag tyckte faktiskt att Frankenstein var jättebra. Jag trodde att jag hade koll på handlingen, men jag upptäckte snart att filmerna ger en helt annan bild. Boken är verkligen helt annorlunda - men fantastiskt bra.
Missy: Då byter vi. Du skriver mina inlämningsuppgifter och jag läser dina böcker.
Ylva: Jag kanske var på rast... Eller flackade omkring... Nope - Ad Libris stämmer bra. :)
Kerstin: Absolut! :)
Zany: Var jag trevlig? Snälla, säg ja. :)