torsdag 11 oktober 2007

Hjälp!

Ibland har jag på tv:n i bakgrunden när jag driver runt i lägenheten och gör mest ingenting. Som ett litet brus. Men igår när jag slog på fyran och förväntade mig Malou von Sievers var det inte alls Malou som satt i rutan. Min första tanke var att Malou genomgått en extreme makeover. Min andra var KABEL-TV! VRÅÅÅÅL! Installerade mig i soffan och började råglo. Zappade. Och zappade. Och zappade. Blev helt snurrig i huvudet efter en stund. Fortsatte zappa. Mer och mer snurrig. Till slut tvingade jag mig att stänga av, men då fick jag fick jag lite panik eftersom jag aldrig hann se hur det gick för McGyver. När pojkvän kom hem från jobbet satt jag i soffan med fjärrkontrollen i ett krampaktigt grepp och zappade mellan Simpsons, Martha Stewart, Las Vegas och MTV med vild blick. Kabel är uppenbarligen inte bra för mig. Jag satt och kollade på Öppna Kanalen vid ett tillfälle, för tusan. Öppna Kanalen visar en bild på Linnégatan varvat med reklam för Smyrnakyrkan. Jag fixar inte kabel. Jag får krupp av alla dessa möjligheter. Så fort det blir reklam på en kanal zappar jag vidare till en annan och sedan sitter jag nästan och gråter eftersom jag INTE HINNER MED! GODE GOD JAG HIIINNER INTE MEEED! Tre kanaler blir bra, tack. Ge mig mina tre kanaler igen.

9 kommentarer:

Jonna sa...

Vänta tills du har haft det ett tag och är helt blasé och tycker aldrig det är något bra på tv. Det händer alltid förr eller senare. Eller så slutar det med att du kommer på dig själv med att titta på när Fredrik och Filip (någon av dem) skär ut en bit av den andres skina för att han ska äta den, och han gör det också!!! Det är då det är dags att stänga av kan jag meddela.

Jonna sa...

*Skinka, det var alltså hans egen skinka som han åt av!!! SJUUUUKT!

Anonym sa...

Å, jösses. Blir alldeles stel. Efter att ha jobbat natt med femtusen kanaler fick jag nästan tevefobi ett tag. Orkade inte. Trots att det var Baywatch, liksom.

Är idag lat och ser det mesta på datorn. Heja webbteve.

Anonym sa...

Jonna:Boston Tea Party är ju bra jämfört med deras andra serier. Iofs var High Chaparall säsong 1 & 2 väldigt bra. Sen så flippade det bara.

Och du bor i en lägenhet och har inte kabel-tv? Vem har inte kabel-tv om man bor i en lägenhet? Och alla lägenheter har väl tillgång till någon sorts kabel-tv. =P
Whats ur problem duuude?

Caravaggio sa...

Står det nåt om när femman kommer slänga in 101 Incredible Celebrity Slimdowns igen? Det var verkligen ett fantastiskt program och jag lyckades bara se första delen...

Z sa...

Svt, TV4, Danmark och Kunskapskanalen är ändå bäst.

Och så 5an som i sin texttv har nöjesnytt på sidorna 400-409

Marie sa...

haha, jag haller med, for manga kanaler ger mig huvudvark! :)

hedgehog-sara sa...

McGyver gjorde en handgranat av en korv som han hittade och sen sprängde han tjuvarnas bil. Korven åt han upp sen.

Miss KeepYourDistance sa...

Jonna: De gjorde vad??? :O
Maria: När jag jobbade natt hade vi bara tre kanaler. Jag vet inte vad som är värst.
Anonym: Ja, du. Det får du fråga min hyresvärd.
Caravaggio: Men gör inte reklam för saker jag bara MÅSTE se. Sluta!!!
Z: Nöjesnytt, säger du?
Marie: Ja, för tusan. Jag får hjärnblödning. Zapp, zapp, zapp.
Hedgehog: Glöm inte den schweiziska armékniven. Han MÅSTE använda den schweiziska armékniven. :)