lördag 1 september 2007

Blöder. Ymnigt.

Jag ställde en skål lite slarvigt i diskstället, tvekade en sekund och tänkte: hmmmm, man kanske inte skulle ställa den där skålen så där slarvigt i diskstället... Sedan började jag tänka på att jag ska till IKEA imorgon och köpa bord och stolar, vilket är trevligt, eftersom jag börjat tröttna på att äta i soffan JÄMT, och glömde följaktligen bort den där skålen, vilket resulterat i att jag nu sitter här och skriver med blodiga fötter på grund av att skåljäveln voltade ner i golvet och formligen exploderade med ett KA-PANG! och det flög flisor ända i in vardagsrummet och nog för att jag bor i en hyfsat liten lägenhet, men satan i havet, jag hade ingen aning om att Höganästallriksflisor kunde färdas så långt. Dessutom skar jag av en nagel när jag stod och hackade lök. Det är helt enkelt en sådan där dag idag.

4 kommentarer:

Ems sa...

saker kan flyga langt, det haller jag med om. En gang tappade jag en lingonburk i golvet varav det skvatte lingon overallt. Pappa kom hem pa kvallen och undrade om jag haft ihjal nagon (lillebror) for det fanns "blod" pa vaggarna i hallen - 5 meter fran dar jag tappade burken... det finns antagligen fortfarande lingon bakom elementet men det skiter jag i...

Miss KeepYourDistance sa...

Hahaha! Blodklumpar. Nice.

vajl sa...

undrar om inte Höganäsförsäljarna skulle vara beredda att pynta för en ny tallrik, bara du tog bort den där posten. där framgår det ju att deras grejer kan gå sönder fast de är så dyra.. ;)

hoppas du inte får blodförgiftning bara, jag skulle sakna dig.

Miss KeepYourDistance sa...

Vajl: Jag skulle också sakna mig... :)