söndag 2 september 2007

Sparka någon hårt

Jag dör. Det fattas delar till bordet. DET FATTAS DELAR TILL BORDET! AAARRRGGHH!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jag quotar dig själv; "Jag kan öppna paketet, kontrollera att alla skruvar finns med, lusläsa beskrivningen av hur man sätter ihop skiten, shiiiiit, jag kan till och med påbörja hela mackemanget."

Hur gick det nu med din uppgift i hemmet? ;-) Borde väl vara första kontrollen, innan ni börja montera.

Och snälla, spåra inte upp mig o sparka ned mig nästa gång jag går utanför dörren. :-)

Miss KeepYourDistance sa...

Skruvarna fanns där. Men det fattades ett helt jävla paket. Tydligen. Fatta! ETT HELT JÄVLA PAKET! Skrriiik!

Anonym sa...

Syrran köpte kök på IKEA i Augusti. 4 lådor hade saker som fattades. Samt att deras ena granitskiva(tror det är granit) hade ett hack i sig. :-P
Det e sånt man får ta när man köper billigt på IKEA.
(Nu fick dom ju sakerna som saknades gratis o så tog det typ 3veckor att få en ny "specialgjord" skiva ifrån Lettland eller vart dom görs.) Men tråkigt när köket är klart, förutom då att ena skivan hade ett hack. Så dom kunde inte göra klart väggarna samt sätta upp ventilationen o så som dom planerat.

Jag hoppas du inte skriker i verkligheten, i så fall synd för pojkvännen. :-P

Anna Nio sa...

En byrå jag köpte en gång hade bara högersidor till alla lådorna, men inga vänstersidor. Tolv höger, noll vänster, gick inte alls att sätta ihop. Hyfsat sugigt.

tepåsen alban sa...

I början av 70-talet fanns det faktiskt en anledning till varför det alltid saknades delar till möbler ifrån ikea. Det var fängelsefångar som lade ihop skruvar o dyl i påsarna! Billig arbetskraft (men som tyvärr då inte heller kunde räkna. Nu har ju polackerna ersatt dessa.) Det kanske de har börjat med nu igen?

Det är bara att åka tillbaka och titta lite strängt på dem och säga "BILLY bokhylla, skruvpåse, NU!" så ger de med sig (ofta vill de inte ens se på kvittot eller för den delens skull titta i påsen om man lämnar tillbaka någonting så ta gärna några skruvar åt mig också).

Och btw, anonym, det är Polen :) Det var i början av 60-talet som de svenska möbelaffärerna ville konkurrera ut IKEA från marknaden som Ingvar Kamprad var tvungen att få hjälp av polska leverantörer då inga svenska vågade leverera till IKEA pga grupptryck ifrån alla svenska varumärken som hotade med att sluta beställa ifrån svenskarna om de samarbetade med IKEA.

Bara som ett P.S.? Jag kunde inte det här innan igår. Vi hade släktkalas varav två av de som kom var riktiga IKEA-experter. Haha. Men nu vet vi! ^^

Lycka till med skruvarna! :)

Z sa...

hohoho...

Nej, det går inte, det här. Du får ringa och klaga och be dem leverera påsen som fattas i en limosin
Som kompensation
:)

Karro sa...

det där känner jag igen! när jag köpte ett par bokhyllor för ett par år sedan visade sig att hälften var helt sönder. Fick byta två (!!) gånger innan allt blev rätt. Men ring o skäll på dom lite så kör dom ut det som saknas gratis!

Bling Bling Girl sa...

Fy så trist! Har man köpt grejer vill man ju använda dom på en gång. Inte vänta på att få hem ett paket skruvar! Förstår att du är sur. :(

Cax sa...

Haha!!!
Imorgon skulle jag inte vilja jobba på IKEA.
Jag antar att IKEA kommer att få ett litet surt besök imorgon av en arg liten tant med blå mössa.

Men å andra sidan...har du handlat på IKEA och fått med alla delar, då har du inte handlat på IKEA. :)

Miss KeepYourDistance sa...

Anonym: Jag skriker lagom högt i verkligheten. Svär ganska mycket, dock.
Annan Nio: Ja, fy vad kasst. Hur gick det med byrån? Fick du ihop den till slut?
Tepåsen Alban: Det visst jag inte. Det där med fångarna alltså. Jag kan ge mig fan på att det är någon bitter jävel som packat ihop mitt bord. :(
Z: Det ska jag tamejtusan göra!!!
Karro: Jag ringde. Jag skällde lite snällt. Jag fick beskedet att jag fick ta mig till IKEA själv och hämta den saknade delen. Jag svor lite tyst. Orka åka dit. Sedan satte jag mig i soffan och åt frukost. Jag kommer aldrig få mitt bord. Snyft... Jag är för evigt förpassad till min soffa.
Bling Bling Girl: Jag är skitsur! Men, men. Det löser sig väl...
Cax: Hahaha! Jävlar, vad jag ska kicka rumpa imorgon när jag åker dit! Beware folks!

Anna Nio sa...

Ja, de kom körande med rätt delar och hämtade tillbaka hälften av högersidorna. Thank god. Byrån har jag än i dag, den är högblank, röd och kurvig. *myser* :D