söndag 30 september 2007

Hej från Bokmässan!

I Ad Libris monter är det hysteriskt mycket folk - alla vill fynda pocket för 25 spänn styck. Ad Libris är sååå bra. Och personalen såååå kompetent. Fråga Missy. Och Miss E. Ni beställer väl från Ad Libris? Bra, bra. Jag kanske lägger upp en liten rabattkod här. Gör jag gratisreklam här, eller vad? Bloggfolk finns här också. Jag har sett några live! Live! Vad mer... Jan Gyjjooo är i varenda monter. Leif GW Persson har på sig en grön väst. Ja. Det var bara det. Nu ska jag iväg och kränga lite fler böcker.

7 kommentarer:

Timvikarien sa...

Mja jag vill inte vara sådan men Bokus är bättre :o)

Fröken Nina sa...

Jag beställer från både Bokus och AdLibris faktiskt, gillar dem båda!

Jobbade du i AdLibris monter? Jag var där och spenderade tid (och pengar) i torsdags!=)

JR sa...

Vad spännande! Jag satt faktiskt å slökollade lite på direktsändning från Bokmässan på tvåna förut idag, medan jag käkade pannkakor..(jag är ju sån, måste alltid äta vid teven, jag kan bara inte sitta och äta utan att läsa eller se på teve) och då intervjuade de en författarinna, som tydligen är politisk krönikör egentligen, men som skrivit en bok om sin numera döde far..och den boken blev jag väldigt nyfiken på. Tyvärr uppfattade jag vare sig namnet på henne eller boken..kanske du vet? Tydligen hade boken blivit väldigt omtalad och så. Gillar ju böcker ur verkliga livet så att säga. Så tipsa mej, om du möjligen råka veta detta, så ska jag abselut beställa den från Adlibris. *lovar*

miss e sa...

Miss Kyd gjorde ett fantastiskt jobb i montern och jag shoppade 17 böcker (+ en gratis) därifrån och ska snart beställa fler. (Okej, så jobbet betalade...)

pärlbesatt sa...

ah, det är där du gömt dig så du inte uppdaterat!! jag har gjort en grej som jag borde skickat med dig dit, men den var inte gjord när du fick jobbet å andra sidan. finns att se på pärlsidan. have fun! jag blir lite nostalgisk, jag har inte varit där på säkert femton år.

Miss Upsey Daisy sa...

Missy har mailat.

Så att du vet.

Miss KeepYourDistance sa...

Timvik: Häderska! :)
Fräken Nina: Yes, jag var lite överallt i montern. Första dagen stod jag och gav ut gratis bok, därefter var på golvet och i kassan. :)
Jr: Hmmm... Jag har faktiskt ingen aning...
Miss E: *rodnar klädsamt* Tackar!
Pärlbesatt: Jepp. Jag har dessutom vansinnigt mycket i skolan just nu... Läsa, läsa, läsa...
Miss UD: Okidok!