söndag 9 september 2007

I min väska

Ni vill inte veta vad jag har i min handväska. Jag vill inte veta vad jag har i min handväska. Jag stack ner handen förut och kunde svurit på att något bet mig. Mamma...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fy fan vilken värdelös blog.
Hur intressant kan innehållet i handväskor liksom vara?
Zzz

Miss Upsey Daisy sa...

Börja med att lägga ner en bit rått kött varje gång du vill plocka upp något. Det ger dig en marginal på runt 30 sekunder.

Linda K sa...

jo jag vill! :D

JR sa...

Anonym: Intressant och intressant. En blogg behöver inte vara intressant för att vilja läsa den. Det räcker om det är roligt, och det ÄR en rätt rolig idé att låta folk få skicka in sina handväskor och dess innehåll..ja bilderna på det alltså. :D Den som inte gillar en blogg behöver ju heller inte gå dit. ;)

Själv brukar jag alltid gräva förgäves efter det jag behöver i min väska, speciellt mobilen och nycklarna som alltid gömmer sig. Inte för att jag har så mycket saker i väskan, utan för att den är för stor..men den var ju så snygg! Nu måste jag ju använda den fast jag inte har så mkt att lägga i den. Föredrar ju att ha allt i fickorna, jag. Väskor är så jobbiga, särskilt axelväskor. De halkar bara ner från axeln jöö. Och så hittar man inget. Utom det man INTE ska ha, typ den där pennan som jag ofta sticker mej på när jag kör ner handen. Kanske det var en sån som bet dig, miss Kyd? ;)

Miss KeepYourDistance sa...

Anonym: Fast jag frossar gärna i innehållet i folks väskor. Jag får nästan en liten kick av det. Jag älskar att smygtitta i folks väskor. Och nu kan jag ju göra det utan att göra ngn arg!
Miss UD: Noterat.
Linda K: Hahaha! :D
Jr: Nä. Det var något hårigt. Tror du jag bör ringa Anticimex? :O

JR sa...

Miss Kyd: Hårigt? Yack! Jag har en burk Radar i skåpet om du vill låna..? Fast det kanske inte biter på vad det nu är som bet dig..*ryser* Ja, anticimex är kanske en bra idé. :D