torsdag 30 augusti 2007

What's the time? HAMMER TIME!

Skipantsen är tillbaka. Nu är det med officiellt. Helvetet har frusit över. Nu är det bara en tidsfråga innan de oversizade axelvaddarna gör sitt intåg igen. Jag provade förresten ett par MC Hammer-brallor häromdagen. Sådana där med häng i skrevet. Det såg ut som att jag bajsat på mig. Ingen Hammer time för mig.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Och vart exakt hittade du dessa? :-P
Secondhand? :-)
Snälla, säg secondhand.

Miss KeepYourDistance sa...

Hahaha! Hammer-brallor second hand? Näää... Fast man kanske kan hitta sådana bralls på Myrorna. Och då kanske det inte ser ut som om man har gjort ner sig - då kanske det är skit i dem. For real! :)

FREDRIK sa...

Jag inväntar starkt hockeyfrillan återkomst. Fanns ingen som kunde bära upp en hockeyfrilla så bra som allas vår MacGyver.

Miss KeepYourDistance sa...

Och den tuperade luggen! Och folk som går med bergsprängare på axeln! Och Jane Fondas vidriga workout-videos!

FREDRIK sa...

Vem kan någonsin glömma färggranna trosor utanpå en slimmad baddräkt? Måste vara det mest horribla träningsmode världen skådat.

Tror jag skulle få ticks om jag såg det igen....

Fröken Lund sa...

Har du också sett skipantsen i HM-katalogen? Fy fan. Jag reagerade likadant som du. MC Hammer-brallorna har jag inte sett ännu dock. Jag minns att brorsan hade ett par röda MC Hammer-byxor. Själv hade jag den goda smaken att både avstå MC Hammer-byxa och skipants redan på den tiden då det begav sig.

Fröken Lund sa...

.. ska däremot tillägga att jag hade sne'lugg å det grövsta. Min pappa brukade kalla den för "vågen".

Anna Nio sa...

Åååh, jag kallar dem blöjbyxor, utom när Hammer har dem, då är de ju glansiga och musikvideokrejsy och framtidsläckra lite sådär. Men på alla andra är det blöjbyxor, totalt sjukligt vidrigt jävla fula. Och det går inte att se dem utan att tänka på hur många kilo bajs de skulle kunna rymma, eller kanske rent av rymmer redan?

Miss KeepYourDistance sa...

Fredrik: Tur att du inte ser mig nu då. Moahaha!
Fröken Lund: Ja, vad är uppe med de vidriga H&M-skipantsen? Hooork! Jag får hemska barndomsminnen. Turkosa skipants. Gränsen går vid leggings. Jag gillar leggings. MEN ICKE SKIPANTS!!! Hahaha! Tja, "Vågen"! Hammer-brallsen kom från ngt annat plejs.
Anna Nio: Oh, ja. När Hammer har dem... Heeelt annan femma... ;)

Bettina sa...

Hah! Faktum är att jag såg på aftonbladet.se att axelvaddarna kommer för fullt nu! There's no end to ice in hell tydligen. ;)