fredag 17 augusti 2007

...

Jag skulle kunna skriva något om Carolina Gynnings förträffliga idé att banta ner sig till size zero för att visa vad som händer med kroppen. Men jag har bara 25 minuters rast, så jag skippar det.

6 kommentarer:

Ems sa...

men herreguuud! Det har redan gjorts i andra lander (USA & UK), varfor inte bara oversatta dessa program sa vi slipper se denna Frk Gynning? fast a andra sidan sa skulle det ju bara bli ert "noje" - jag bor ju numera i England...

jonas sa...

Vänta lite nu. Jag vill visa vad som händer med kroppen när man slår sig själv med en stekpanna i huvudet. Det är fruktansvärt!

Anonym sa...

Påminner om den där idén med en dokumentär om vad som "händer" då man bara äter på McDonalds morgon, middag, kväll. Fast tvärtom. Suck...

Miss KeepYourDistance sa...

Ems: Jag kan spela in och skicka. :)
Jonas: Eller när man slickar på en frostig lyktstolpe. Mmmm... Härligt!
Maria: Precis. Jag såg när Paolo åt upp sig för att se vilken effekt det skulle bli på kroppen, men det är inte samma sak. Unga tjejer behöver inte matas med mer info om size zero. Det räcker väl med att det är otaliga bloggar som lyfter fram Nicole Richie som ideal. Fan. Jag lärde mig gilla Gynning i och med Förkväll. Och så kommer honmed en sådan här urbota idiotisk grej. Man baxnar ju.

miss e sa...

Vi blondiner kan ibland säga dumma saker. Bara att vänja er. Men jag hoppas hon skippar idén för jag gillar Gynning som hon är.

Miss KeepYourDistance sa...

Näpp. Nu är jag anti-Gynning igen. yes, siree...