fredag 24 augusti 2007

Halleluja

Varde ljus. Grannarna ovanför flyttar. Jag är så lycklig att jag nästan börjar tala i tungor. BLBLBLBLBBLBLBLBLBLBLBBLBBLBLBLBBLBLBLBABALABALA!

Låt det komma någon som inte klampar runt halv fyra på natten i kängor. Snälla. Yxmördare, vampyr, varulv... Men inga kängor. För helv...

12 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

Jag har samma funderingar, eftersom våra grannar båda har gått vidare till Nangijala under sommaren. Ingen barnfamilj, inga festisar, gärna en tyst varulv här - eller Lisbeth Salander.

Maria Byström sa...

GRATTIS!

Min puckogranne ovanför har också flyttat för någon månad sedan så detta är bästa sommaren i mitt liv. Hurra.

Eklindh sa...

Jubla inte för tidigt. Min kära granne har en kärlek för sin gitarr. SOM HAN INTE KAN SPELA PÅ.

Och naturligtvis så är han alltid vaken klockan 23:30 och tänker att då är en bra tid att öva.

miss fortfarande sjuk sa...

Jag känner ett stort behov av att flytta in ovanför er... Fudge vad kul jag skulle ha!

Linda K sa...

säg tilli så fall så kommer jag och tar hand om dom. tjänster och gentjänster du vet ;)

JR sa...

Lyllo!! Önskar att mina grannar vars stereo jag gärna ville slå sönder, också kunde ta och flytta. För att inte tala om de snett nedanför mej som ALDRIG går och lägger sig och har hela släkten plus vänner springande hos sig dygnet runt. Springer in och ut i trappen och de gör det inte tyst..

Det var sååå skönt i juni-juli och i början av augusti när massor med grannar drog på semester så det var relativt lugnt och skönt. Men nu har ju allihop tyvärr kommit tillbaka. Studentjävlarna har också invaderat området som alltid i augusti. Suck! Festar hela nätterna när de inte kommer på att det är en skitbra idé att börja borra i väggen kl tio på kvällen, eller helst ännu senare..

*grrr*

mel sa...

Men, har ni ingen störningsjour alla ni som bor med jobbiga grannar? Det är det bästa som finns när man blir väckt halv tre en tisdagmorgon av värsta festen, man ringer jouren, en kvart senare är de på plats och man hör hur festen dör. Skitbra! :)

JR sa...

Mel: Jo, jag har ju störningsjour och jag ringde dit i tisdags faktiskt. Men jag undviker det. Har förresten varit med om att en granne under mig för några år sedan stängde av musiken när störningsjouren var där och sa till (när jag hade ringt) men så fort de åkt, satte festandet igång igen. Suck.

Ems sa...

jag bodde ett tag hos Miss E och hennes grannar som bodde under henne hade tonaraingar som oavbrutet spelate The Corrs "Breathless" hela dagarna...

vajlan sa...

åh vad jag önskar det var min granne som skulle flytta!! också alltså. jag är såååå less på vad det nu är de gör som låter som de tappar möbler i golvet.

Miss KeepYourDistance sa...

Hedgehog: Jag önskar att hela vårt hyreshus begav sig till Nangijala. Då kunde jag kanske få lite lugn och ro...
Maria: Hurra för att din puckogranne är borta! Gud hör bön! Ibland. :)
Eklindh: Nä, jag vet. Vem vet vad det kommer för pucko härnäst... Det kanske blir tio tunnor värre...
Miss E: I think not, girlie, hahaha!
Linda K: Jag ska ha detta i åtanke. Tackar, tackar! Du tar X2000 ner, antar jag? Bara så jag vet. Framförhållning och sånt där... ;)
Jr: Ett ord: gift.
Mel: Inte i det här lilla skithuset. Bara 12 lägenheter. Ingen störningsjour.
Ems: Att ni inte fick men för livet. Stackare...
Vajlan: JAG VET!!!! De kanske är släkt med mina?

vajlan sa...

jag har faktiskt frågat om de tränar judo, som jag hörde några gjorde som lät typ så på beskrivningen i en blogg, men hon stirrade bara undrande på mig när jag sa det. nåt är det, det är fan inte normalt att väsnas så.