måndag 27 augusti 2007

Bumpeti-bumpeti-bump

Om man tänker sig att man befinner sig på värsta amerikanska militärlägret där man spöas blå av en anabolstinn sergeant om man inte pinnar på för kung och fosterland - då går det lite lättare att ta sig igenom spinningpasset. Jag försökte mig på lite snuskiga fantasier ett tag, men blev tvungen att lägga ner det. Kunde inte fokusera ordentligt på spinnandet. Jag trodde aldrig att jag skulle lära mig att gilla spinning. Eller pump. Nu spinns det och pumpas flera gånger i veckan. Jovisst, ja. Jag glömde inte bara strumpor hemma imorse. Var tvungen att kuta förbi H&M och köpa ett provisoriskt linne att spinna i. Med provisoriskt menas: behöver inte vara någon direkt kvalitet. Hittade ett som fick duga. Betalade utan att prova. Det blir nog bra, ungefär. Fem minuter in i spinningpasset tittade jag ner och såg... lite väl mycket av mig själv. Oroväckande mycket. Linnet var urringat något så in i hästväg och höll inte in... någonting. Hade jag haft sport-bh under hade det varit lugnt. Men jag skippade den. Trodde bh:n som satt i linnet skulle räcka. Men nänä. När jag var liten brukade min mamma läsa en saga för mig som handlade om en hund som hette Wolfgang. Wolfgang brukade kuta runt i stan där han bodde med en kärra efter sig. (Jag tror byborna utnyttjade hyperaktive Wolfgang till att kärna smör, om jag inte minns fel) Bumpeti-bumpeti-bump lät det när Wolfgang sprang över kullerstenarna med sin vagn. Bumpeti-bumpeti-bump skumpade mina bröst där jag satt och pinnade på och bad en tyst bön om att snällasnällasnälla, hoppa inte ut, för fan. Den framåtlutande ställningen man har när man spinner hjälpte inte direkt till. Dessutom satt jag strategiskt placerad mitt framför instruktören. Men skit samma. Det är jag och girlsen från the Playboy mansion.

12 kommentarer:

Carsan sa...

Hahahaha! Du är för jävla rolig! Sån underbar självdistans. Jag bara älskar din blogg!

Jerk sa...

oj, vilken inre syn jag fick precis..tack då..nu får jag det väldigt svårt att locka fram min vanliga svartsyn när det är dags att skriva ett inlägg..suck...

Miss KeepYourDistance sa...

Carsan: Vilka jättefina ord... Jag rodnar nästan... Och man måste ha lite självdistnas. iaf när brösten är på väg ut... :)
Jerk: När du känner att ett riktigt otrevligt inlägg är på g, kan du ju tänka litepå bumbibjörnarna. Det är svårt att vara svartsynt när man har bumbibjörnsmelodin på hjärnan. Jag lovar. Hiiipp, hurraaaa! För hääär kommer bumbibjööörnarnaaa... :)

Anonym sa...

JISSES!
WOW! :-D
Denna kan man suga på länge. ;-)
Och jag måste ta o skaffa mig ett spinning-kort. Om detta nu är någon vanlighet. Spinningkort bli efter gå på vinfester med ett gäng tjejer i min lista. :-)

Miss KeepYourDistance sa...

HAHAHAHA! Jag tror snarare att du skulle bli avskräckt.

Anonym sa...

Ja...
Ett par tonårstuttar har jag dödat unga pojkar förut. *kollar sig konstigt omkring* :-P
Får väl hoppas man får se någon sånt på gymmet någon gång. ;-)
Jag spinner iofs inte.. Tycker inte att det är en skön känsla att spinna, känns så knepigt. Cyklar hellre med vanlig cykel en mil.

Melanie sa...

Som spinningledare kan jag säga att det där inlägget roade mig oerhört mycket! Det är ditt fel om jag börjar asgarva mitt i mitt eget pass på torsdag! Och tack gode gud att mitt ledarlinne är ordentligt tilltaget!

Mary Lady Luck sa...

Ha ha ha, I feel for you. Trots mina blygsamma kullar led jag mig igenom ett power-yoga pass utan träningsbehå och trodde jag skulle brista ut i gråt i varje rörelse. Nu när jag tränar en lite.. eh.. manligare sport så trippelkollar jag att allt är med. Det är liksom inget alternativ att ha valparna lösa där inne :)

FREDRIK sa...

Jag hoppas instruktören var av kvinnlig sort, annars hade du kunnat orsaka ofrivillig skada på instruktören då han ramlade av cykeln och fick stereon i solar plexus.

Miss KeepYourDistance sa...

Mel: Hehehe. Jag håller tumMarna för att du börjar asgarva. ;)
Mary: Nej, för tusan! Tajt ska det vara - iaf när man tränar. :)
Fredrik: Manlig. Så. Go on. Skratta nu. :D

Fröken Lund sa...

"När brösten är på väg ut så är man inte så tuff." :-)

- Känt kvinnoordspråk

FREDRIK sa...

Jag saknar ord.....