torsdag 9 augusti 2007

Hööga knäääään

Jag prövade CorePuls igår. Det var svettigt värre. Effektiv träning, men ojojoj, när jag kollade mig själv i spegeln höll jag på att trilla av brädan av skratt. Man ser skojig ut när man kör CorePuls. Stå och vicka fram och tillbaka på sin bräda. In med magen och aaankrumpa, vrålade instruktören och vickade iväg för allt vad tygen höll. Känner ni att ni har kontroll kan ni börja lätta med fötterna från brädan. Höööga knään, ge mig höööga knään!!! Och jag började sparka upp med knäna, trots brist på allt vad kontroll heter, kände hur jag plötsligt förlorade fotfästet på riktigt och låg hux flux på golvet och tänkte: Gosse! Gissa om jag ska blogga om det här!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Aldrig prövat CorePuls (förutom en kortare sekvens under min Core-utbildning) men det känns inte som min grej. Föredrar att hålla mig på golvet.

Miss KeepYourDistance sa...

Jag kände att jag hade lite svårt med balansen under vissa övningar, men annars var det rätt kul. Svettigt värre. Har varit nyfiken på den där brädan länge. Har inte riktigt vågat testa av rädsla för att jag ska trilla av. Och det gjorde jag ju, hahaha!

Mel sa...

Jag skulle inte rekommendera Core Bosu...typ CorePuls fast på en halv medicinboll i stället för en bräda.

Miss KeepYourDistance sa...

Fy katten...