söndag 26 augusti 2007

Testing, testing, ett, två...

Det är lätt att ta varandra för givet i ett förhållande. Därför försöker jag titt som tätt sätta pojkväns kärlek på prov. Som när jag glömmer dörrnycklarna hemma (hur glömmer man dörrnycklarna hemma? va? va? jag veeet! otroligt!) och ringer honom när han befinner sig på andra sidan stan och säger: alltså, jag har inga... ehehe... nycklar... ehehe. Eller när jag lägger viktigaviktiga räkningar lite varstans för att, lagom tills dess att det är dags att betala dem, glömma bort var de finns. Det är lite kul. Men det är tydligen bara jag som förstår mig på den sortens humor. Eller de enorma klädhögar jag lämnar efter mig. Eller att jag bloggar istället för att städa och laga mat. Och krymper hans dyra tröjor. Faktum är att jag har svårt att förstå varför jag inte är singel. Jag antar att jag kompenserar genom att... Nu ska vi se... Vänta nu... Eller, tja. Jag har faktiskt svårt att förstå varför jag inte är singel.

5 kommentarer:

Anonym sa...

hahahahaha. jag ttror vi är klonade... på något vis ;-)

Missy sa...

Allvarligt. är du verkligen SÄKER på att det inte var jag som skrev det där inlägget? :o

Miss KeepYourDistance sa...

Maria: Åh, Maria! Är du också en slarvgris!? Härligt! Ska vi bli sambos???
Missy: Jag är rätt säker på att det var jag...

vajlan sa...

förutom det att krympa hans tröjor så kunde det där vara skrivet av mig. :D men vi är ju så charmiga!! klart de vill ha oss ändå! :)

maja sa...

jag tror att han är kääääääär i dig. folk blir like slösinnade och småkorkade och (tack och lov) väldigt förlåtande när de är kära. naturen har räknat ut det ganska bra och kan beskrivas med följande ekvation:

slarviga, glömska, "domestically challenged" flickvänner (dock inte utan viss charm) + loved up pojkvän = förhållande som faktist fungerar