tisdag 14 augusti 2007

Wiihoo2

Och den skriftliga språkfärdigheten! Jag ace:ade den skriftliga språkfärdigheten! Nu har jag äntligen mina sabla 20 poäng. Pust och stånk och stön. Låt oss nu se om jag på B-kursen kan lyckas med konststycket att öppna böckerna lite tidigare än 4 dagar innan det är dags att gå upp. Ehum.

(Tack för alla fina grattiskommentarer angående fonetiken - som jag för övrigt klarade med två poängs marginal, hahaha! Ska man klara sig, ska man tamejtusan göra det med nöd och näppe. Och Vajlan! Jag fick full pott på transkriberingen den här gången! Att resten var skit, det kvittar.)

:D

8 kommentarer:

Veliga hönan sa...

Visst, det enda rätta är att klara godkäntgränsen med ett eller ett par poäng. :) Särskilt när det gäller språkfärdighetstenta. Har de fortfarande de där fruktansvärda ordkunskapstentorna eller är det en sammanslagen ordkunskap och översättning?

Miss KeepYourDistance sa...

Jajamen. VOC/MCT heter det. Man får göra det innan man börjar A-kursen, så de vet vilken nivå man ligger på. Översättningen är språkfärdigheten - man ska översätta en längre svensk artikel till engelska. Summera den.

Terése sa...

Grattis igen! Strålande resultat! :)

Miss KeepYourDistance sa...

Tack snälla! :) (Det är nog lätt att tro att jag mjölkar grattiskommentarer, hahaha! Host, host...)

Ems sa...

Stort Grattis! Kanns val skont nu va?

Mary Lady Luck sa...

Åh, lite försenat men grattisgrattisgrattis! Och så ett sista Grattis :)

vajlan sa...

gäss!! jippikajäj! fan vad coolt! använde du nånsin min skiva? skitsamma om inte, den stärkte dig säkert bara genom att finnas där! :)

jag har börjat titta på lingvistiska uppsatser o avhandlingar igen, för ro skull. måtte jag snart vara tillbaks i sadeln!

Aioli sa...

Två poäng ÖVER? Då har du har du lagt ner för mycket tid på pluggandet, konsten är att ligga alldeles precis på gränsen och ändå passera!