söndag 12 augusti 2007

Mordvapen och nyckelring i ett

Blommor och choklad är sjukt överskattade kärleksgåvor. Jag får självförsvarsgrunkor.

- En metallgrunka. Åh. Tack. Antar jag.
- Om någon överfaller dig när du är ute så krossar du lätt fejset på dem med den här lilla raringen. Sätt den på nyckelringen och ha den i handen när du går ute sent på kvällen.

Så. Utrustad till tänderna. Nästan. Bring it on!

6 kommentarer:

Linda K sa...

jag håller hårt i en vass nyckel i min nyckelknippa när jag går själv. kommer nån fram gör jag en zorro på´n!

Anonym sa...

jag har 112 inknappat på mobilen och så går jag med den i fickan... borde kanske skaffa en tårgas eller ett knogjärn typ?

Anonym sa...

JISSES!
Va är detta för blog? ;-P

Men det e ju bra att ni e redo att försvara er.
Nackdelen e väl dock att när det väl händer, så vet man aldrig hur det slutar. Kan ju lika gärna frysa i skräck eller så, fast ni gjort er beredda på att slåss.
Men men.. Girlpower! :-P

Fru Choklad sa...

Självförsvarsgurka?! Jag försöker se den framför mig, men det blir lätt lite mer snuskigt än självförsvarsaktigt. Du råkar inte ha en bild på mördargurkan?

dddd sa...

Linda K: Nycklar är också bra.
Hedgehog: Jag brukar faktiskt - ibland - låtsas att jag... Nej... Vänta... Jag skriver ett inlägg om det istället. :)
Anonym: Detta är en helcrazy blogg. Du läser på egen risk. Och vad gäller det där med att frysa i panik när det väl händer något när man går ute mitt i natten - tja... Jag hoppas att jag aldrig får veta...
Bling: Ska lägga upp en. :)

Ems sa...

Ja, jag vill garna se hur den ser ut. Var far man tag pa sant? Jag hade en forsvars-sprej en gang (lanat) men det var lite farligt at andra hallet. Jag ville sa hemskt garna testa den sa om nagon hade kommit upp for att frga om vagen/klockan/whatever sa hade jag nog gett dem en "dusch" av bara farten.