fredag 4 maj 2007

U

Kuggade fonetiktentan. Briljant. Var är min Häagen Dazs?

9 kommentarer:

vajl sa...

näää vad tråkigt!! var det mkt felmarginal eller? iofs är det nackdelar både med att vara nära gränsen o inte... stackars.

Miss KeepYourDistance sa...

Tack ska du. Vad snäll du är. Men jag har bara mig själv att skylla. Jag körde på transkriberingen. Resten var i princip felfritt. Jag sket i att öva på just den och tänkte att jag sätetr resten. Jag är så satans dum. Omentan är i augusti. Fan. Men då fixar jag det. Jag är så arg på mig själv nu att jag kokar. Att jag aldrig lär mig. Grammatiktentan på måndag känns dock greppbar.

Anonym sa...

Life's a bitch and then you do an omtenta.

Upp på hästen igen! Och njut av glassen såklart.

Bling Bling Girl sa...

Åhhhh vad tråkigt! Shit! Här får du en kram! Men nästa gång då sätter du den!!!! Go Miss KYD GO!!!

Miss KeepYourDistance sa...

Fredrik: Du har så rätt. Giddy up igen! Men fan iaf, hahaha! :P
Bling Bling Girl: Tack snälla du... Vad du är söt. :)

Missy sa...

Jag kan bli din nördiga fonetik-tutor? Om du bjuder på glass? (MYCKET glass, that is)

hedgehog-sara sa...

skitbaja alltså.

vajlan sa...

och jag som tyckte transkriberingen var det enda roliga med det... fast min majje var inte klok på en fläck, ingenjör som han var, det var ju bara matte o fysik alltihop. snäll var han förresten, men obegriplig. jag kan damma av min Handbook of the IPA o komma ner till Götet o öva? ;) själv höll jag på jämt, när folk pratade o jag läste på nätet. skrev fonetiskt alltså. i augusti klarar du den!

Fröken Lund sa...

Jag har aldrig förstått varför man måste lära sig fonetik ändå. Fy fan vilket tråkigt ämne. Jag har läst fonetik i både engelska och finska och herregud. Det har inte gjort mig till en bättre språkmänniska på något sätt. Om jag hade varit du hade jag också fått ett U. :-)