onsdag 30 maj 2007

Sniff sniff

Av någon anledning, jag inte varför, måste jag, när jag exempelvis öppnar någon äcklig burk som stått i kylen i x antal månader, lukta lite på innehållet. Det är sjukt, äckligt och vedervärdigt och jag kräks nästan, men jag kan inte sluta. Och med tanke på att mitt kylskåp är en guldgruva när det gäller rutten mat, så finns det, to put it mildly, en satans massa att lukta på. Vissa knarkar, jag sniffar möglig mat. Idag hittade jag en flaska som legat bortglömt i en väska jag vet inte hur länge. Den såg lite äcklig ut. Min vana trogen öppnade jag den och luktade. Sedan blev allt svart.

Mental anteckning: Nästa gång du tar med dig mjölk i en petflaska till gymmet för att proteinshaken efter passet ska bli lite godare - skölj ur den efteråt.

Oh, the mänsklighet. Död dingo luktar Chanel no 5 i jämförelse.

10 kommentarer:

Rosetta Sten sa...

Gammal mjölk i petflaska... Jag gjorde det misstaget på gymnasiet och jag har inte glömt det än. Det är ett under att näsan inte blev svart och föll av som på en misslyckad bergsbetigare. Hiskeligt vämjeligt!

Miss KeepYourDistance sa...

Jag känner fortafarande lukten. Den sitter liksom kvar i näsborrarna och äcklar sig. Jag spyr...

Maria sa...

Det där med proteinshakern...Det spelar ingen roll om det är mjölk eller vatten om den får stå i nån dag utan att sköljas ur...Den luktar FIS! Nej, förlåt: Den luktar gammal, rutten ÄGGFIS!
Tydligen luktar man bajs även i munnen efter att man druckit dem. Min pojkvän vägrar pussa mig när jag precis druckit en...Ooops! Överinformation...Jag ska vara tyst nu :)

Miss KeepYourDistance sa...

Hahahaaha! Touché! Jag brukar gå ut ur köket när pojkvän ska diska sin äckliga shaker som han oftast låter ligga i väskan över natten. Satan i gatan. Alltså - ond bråd död är den enda jämförelse som kommer någorlunda nära. C'est la merde.
Jag kör med chokladmintshake - så god. Men jag fixar inte att dricka med vatten. Jag är så jäkla kräsen. Jag tar med mig isklampar och lite mjölk i en petflaska. Så. Nu får du skratta.

Fröken Lund sa...

Chanel no 5 luktar ju iofs död dingo, så jag vet inte om den jämförelsen håller. :-D

FREDRIK sa...

Hahaha, vilken glädjande start denna torsdag! Ha en bra dag! :)

Linnea sa...

Jag har en manlig vän som gör exakt likadant. Han måste lukta på allt som han vet kan ta död på näsan. Detta fenomen är mest tydligt dagen efter en fest då han "måste" lukta på gamla avslagna ölburkar, halvfulla vinglas osv. Riktigt dra in doften ända upp i hjärnan...

Miss KeepYourDistance sa...

Fröken Lund Du har en poäng där...
Fredrik: Detsamma, detsamma! :)
Linnea: Hahaha! Vi kanske är släkt. :)

Missy sa...

Jag har en gammal burk Ajvar. Den kan du få om du är riktigt, riktigt snäll (är inte säker på att den luktar ordentligt än, men jag kan låta den stå framme ett par dar om du vill?)

vajlan sa...

tack för dagens garv!!! det behövdes!