onsdag 23 maj 2007

Pulver beställt.
Fortfarande skeptisk, dock...

14 kommentarer:

afterglow. sa...

Haha. Jag googlade som en galning igår efter något som kunde hjälpa. Hade aldrig hört talas om att B5 ska hjälpa. Vad jag har läst verkar många ha blivit hjälpta. Men 20 tabletter om dagen!? Och 200 pix?! Och så ska man hålla på med det några månader för att få resultat.. Ih :( Hoppas det funkar! Själv ska jag till huddoktorn och hoppas på Diane once again. 1 om dagen ;P

Bling Bling Girl sa...

Ska du verkligen ta 20 tabletter om dagen??? Låter mycket. Har du problem med huden skulle jag annars rekommendera att du dricker mycket vatten. Gärna med massor av nypressad citron i. Det blir ju en himla massa toabesök, men efter någon vecka så märker man skillnad. Största problemet brukar vara att komma ihåg att få i sig det.
Från det ena till det andra. Gick tentan bra? (Håller tummarna)

Ems sa...

Pojkvannen anvander en engelsk "apoteks"produkt "Tea Tree + Witch Hazel" och finns i olika varianter (Foaming Face Wash etc).Miss E kan intyga att han behovde det. Nu har han inga problem alls. Jag har kopt hem till min lillebror oxa och det ar suverant! Nu kanske du inte kan fa tag pa just den produkten i Sverige men det ar ju innehallet som ar det viktiga, dessutom ar det drygt och kostar inte mycket alls. sa om du ser en produkt med Witch Hazel och Tea Tree sa kan du kanske prova. I annat fall far jag val ta med lite nar jag aker hem... passerar Gbg C den 11/6

Ems sa...

Kolla pa www.boots.co.uk och sok pa Tea tree + Witch Hazel

catnap sa...

hmm, måste ju hålla med annoula i kommentaren till det förra inlägget om det där med medinskt underlag etc. Tetracykliner brukar funka bra. Funkar inte det kan man hos hudläkare få ännu starkare grejer... ett A-vitaminsyrederivat som heter t ex Roacutan. Det funkar på det mesta. Men då ska du ha rätt kass hy...

Att sola brukar funka bra på många! Gör solen dig sämre är det troligen inte finnar utan kanske rosacea som inte behandlas likadant. oj, det här blev kanske lite väl medicinskt.

Fast har du nu beställt det där dyra B5 grejset ska du kanske testa det. Lite dumt annars. Vem vet, kanske funkar prima på dig! =)

Tätortstimotej-anna sa...

Antibiotika, I tell you.

Missy sa...

OH! Tribute! Jag visste väl att du är en bra människa :-)

(Detta hade för övrigt ingenting med själva inlägget att göra men wtf.)

hannahbug sa...

Googla Sarah Silverman (en skön stad up:are) eller ännu bättre kolla hennes sjuka inlägg om "baby bell ost" på youtube, men se till att se den ocensurerade versionen. Tror du skulle gilla henne. Hon gjorde min dag!

Jonna sa...

Jag har också problem, mest på ryggen men där har jag också riktiga bölder. Jag har testat antibiotika och solning varav inget har hjälpt. Så uppdatera gärna om du blir hjälpt av vitaminerna! Lycka till!

Patricia sa...

En utflyttad vän berättade för mig att hon käkat ett visst märke av p-piller som faktiskt hjälpte. Minns inte vad det heter..tyvärr.

Jag använder en tvål som är gjord av mineraler från döda havet. Har hjälpt mig. Den är la antiseptisk eller nåt.

Malin sa...

Jag äter två-tre B-vitamintabletter om dagen och finnarna har inte kommit tillbaka. Gul och vit burk med typ 200 tabletter på Apoteket. Inte alls dyrt heller. Däremot försvinner inte margarinet.

afterglow. sa...

Patricia - P-pillerna som hennes vän pratade om var Diane (som jag skrev längre upp). Jag har tidigare använt dessa och jag har aldrig haft så fin hy som då. De både balanserar fettbalansen och tar bort finnar. I alla andra länder räknas de som p-piller, men i Sverige som medicin för huden. Alltså måste en doktor skriva ut dom och inte en barnmorska. Hoppas alla kommentarer hjälper och ditt pulver med för den delen :)

vajlan sa...

du, det är en order, kolla in det här: http://www.yoakeem.com/ritva/

Miss KeepYourDistance sa...

Tack snälla för alla kommentarer! Jag har läst alla. Ångrar lite att jag beställde det där pulvret. Fasen. Egentligen borde jag förmodligen dricka mer vatten. Jag har tydligen inte acne. Jag har mest runt munnen, vilket innebär att jag äter fel - samt dricker för lite.