fredag 25 maj 2007

Freeeedag (jag orkar verkligen inte skriva något fyndigt i titelrutan)

Att möta upp några klasskompisar för att diskutera hemtentamen är en väldigt bra idé. Att tro att man kan sätta sig på café med några klasskompisar för att kunna diskutera sagda hemtentamen är dock lite... orealistiskt. Jag har inte fått gjort ett skvatt. Däremot har jag ätit en himla god caesarsallad. Och paj. Mycket paj. Lite för mycket paj. Och pratat med en hälsokosttant om vad mina hudproblem beror på. Det spårade ut rätt fort.

- Hur ofta går du på toaletten?
- Ursäkta?
- Mage och tarm. Dina hudproblem tyder på en obalans i tarmfloran. Fibrer. Du behöver fibrer. Är du hård i magen?
- Jag måste nog gå nu.

Det där pulvret kom idag förresten. Har dock inte vågat prova än. På blott en dag har jag gått från skeptisk till livrädd. Tänk om det blir ännu värre. Christ. Det kan alltid bli värre.

3 kommentarer:

vajl sa...

fast det kan väl stämma att du skulle behöva en utrensning? det behöver inte vara så drastiskt som lavemang o tarmsköljning, du kan köpa nåt jag just nu glömt namnet på, vad retligt... Så, det räckte att resa sig o gå några meter så kom det tillbaks. Ortis är märket o så heter det Detox. jag tycker det är gott t o m. fasta kunde du göra annars, men då lär du må skit i början, om du är van vid choklad o kaffe o sånt o måste avstå ett tag. mycket nyttigt annars. har du kollat roliga länken? skratta är alltid bra! faaaan vad käck jag lååååter!!

Miss KeepYourDistance sa...

Hahaha! Vet du vad. Du har nog rätt. Men jag åt fiberhavregrynsgröt imorse. Planerar att göra det varje morgon ett tag samt dricka mer vatten. Choklad äter jag inte så värst mkt nuförtiden - det blir kanske ngn lördag. Kaffe avskyr jag... Länken, ja. Vänta. Ska kolla den. Hade helt glömt...

Anonym sa...

Ok. Går in på trista hudproblemen at once. Är 30 bast, och ändå har fejjan envisats med att se ut som hos en tonåring jämt. Inte tokilla, men tillräckligt. Jag har prövat ALLT! Mat, vitaminer, salvor. ALLT Å lagt ut oändliga pengar. Så fick jag till slut nog, gick till farbor doktorn. Kom in sjukhussystemet och prövade runt en hel del medicamenter innan jag fick nåt som faktiskt funkade. Men GOSH att det var värt det.
Så jag säger - sluta lägga multum med cash på pulver och prylar. Gå till husläkarn och få remiss till Hudklinik på sjukhus. Hudspecialister is the shit!