torsdag 10 maj 2007

Bzzzt

Jag tvättade ansiktet med rakskum imorse. I förrgår hällde jag filmjölk i tekoppen och ställde in i mikron. Jag behöver en elektriker. Det har blivit kortslutning någonstans.

8 kommentarer:

Melanie sa...

Kortslutning i mikron eller ditt huvud? Låter som mig de flesta morgnar. Jag äter exakt samma frukost jämt för förändringar tidigt på morgonen förvirrar mig allt för mycket..

sandra sa...

fan vad äckligt

sandra sa...

haha, förlåt... jag har jobbat i femton timmar... men du påminner lite om bamse. han blandar hejdlöst öl med gammal filmjölk. nu är du världens starkaste björn också, fan vad du är cool. jag vill vara du. men du är ändå lite äcklig, på ett bra sätt ;)

Anonym sa...

hahaha. fil i tekoppen har jag också hällt. :-)

mikebike sa...

åhhh som en kopia av mig på morgonen.

Miss Upsey Daisy sa...

Har du kollat att du har den lilla spaken bak i nacken på "On" och inte på "Off"? Händer mig jämt!

Loppanlej sa...

Du är inte ensam, jag gör sådant stängigt. Det är bara en tidsfråga innan jag har något riktigt giftigt, typ nagellack borttagning till att ta bort ögonmake med..... suck...

Miss KeepYourDistance sa...

Mel: I mitt huvud...
Sandra: Hahaha! Jag hällde filmjölk i en tekopp av misstag. Jag lovar att jag inte är så äcklig i vanliga fall. Eller, tja...
Maria: Hahaha! Ibland är man bra trött... Jag har gjort så satans mycket knäppa saker att jag tappat räkningen...
MikeBike: Fil i te är sjukt underskattad egentligen. Jag ska nog lobba lite för fil i te. :)
Miss UD: Vänta... Aaaahhh... :)
Loppanlej: Jag använder lyckligtvis inte ögonmejk. Jag hade garanterat börjat tvätta ögonen med aceton om så var fallet. Jag lovar... :)