måndag 28 maj 2007

Halleluja och aj som fan

Hemtentan inlämnad med en marginal på 3 minuter. Classy. Jag har svårt att förstå att jag faktiskt hann, att jag lyckades plita ihop två analyser som faktiskt går att läsa utan att man kräks. Stress är ett sjukt underskattat fenomen. Jag jobbar tokbra när det bara är timmar kvar på deadlinen. Sant, jag tror jag börjar känna av ett begynnande magsår, men det är väl smällar man får ta.

I min eviga strävan efter snyggare ben bar det iväg till gymmet igår. Jag tränar aldrig ben. Mitt förhållande till benmaskiner är ungefär jämförbart med att lägga handen på en kokhet spisplatta eller vaxa sig mellan skinkorna, men eftersom jag faktiskt börjar se resultat på överkroppen efter x antal månaders slit har jag beslutat mig för att sätta lite press (moahahaha, ordvits) även på benen. Det var ju inte så satans jobbigt när allt kom omkring, tänkte jag där jag stod på le gym och svingade benet fram och tillbaks i en av maskinerna som påminner oroväckande mycket om en tortyrmaskin från Medeltiden som jag såg på ett museum när jag var liten. Sqeeeze that ass, squuueeeeze that ass... Oh, the mänsklighet. Jag kom knappt ur sängen imorse. Jag kan inte gå ordentligt. Vaderna... Omigod... Vaderna. Jag dör. Pojkväns små käcka tillrop om att det blir värre fraaaamååååt natten - för att inte tala om imorgon (och inte kan jag jaga ifatt honom för att slå honom i huvudet heller), gör att jag seriously funderar på att göra slut på lidandet här och nu. Gnnnn...

8 kommentarer:

Mel sa...

Jo, det är ju värst dag 2...men ett tips är att gå och simma eller cykla lite grann, då släpper faktiskt träningsvärken. :)

Miss KeepYourDistance sa...

Bra idé! Jag ska nog trava iväg till simhallen! Tack !

Missy sa...

Eller så kan man äta pizza, det är också bra :-)

vajlan sa...

grattis till att ha fått in tentan!! woowowwow! och jag ska aldrig säg aldrig mer rätta ett ord eller nåt nånstans, inte efter att ha blivit smälld på fingrarna här- eller råkat ut för nääääthaaaatet som den sa som en gång tipsade mig om din blogg. och gymmaskiner är mysigt, jag vill vill vill träna men jag är suuuk. stackars mig. skulle hellre ha träningsvärk än skallevärk. snyft. när får du resultat på tentan då?

Anonym sa...

hahahahahha. älskar oclkså deadlines. och vaderna skulle må myycket nbra av lite extraträning. Jag har typ suttit framför datorna i två månader nu...

Kanalisera sa...

Smarta, snygga, roliga, fantastiska du, vadan detta plötsliga otroliga fokus på utseendet? Det är insidan som är grejen och ditt språk och intellekt visar på en rik sådan. Go on, be a förebild!!!

Fröken Lund sa...

Härligt med träning. Jag behöver röra på mig också. Sen måste jag säga att jag är likadan som du. Stress är en väldigt underskattad komponent som gör att man presterar oh, så mycket bättre.
Grattis till inlämningen! Skönt att ha det gjort. Håll tummarna för mig. Imorgon ska jag gå igenom min uppsats inför examinatorerna. Som en slags opponering i enrum.
:-(

Miss KeepYourDistance sa...

Missy: Pizza is the shiiit. Dock inte pizzerian där jag bor. Den smakar bara shiiit. :(
Maria: Jag har inte tränat ben på flera år - dans räknas liksom inte. Minns den fruktansvärda träningsvärken när jag började träna överkroppen. Den var inte att leka med. Men, men... Det går ju över. Musklerna vänjer sig. :)
Kanalisera: Du får tänka på att jag överdriver mycket av det jag skriver här. Jag skriver ju hatlistor, men det innebär ju inte att jag hatar allt som rör sig. Jag är inte särskilt utseendefixerad. Träning mår man bra av. Jag är en ihärdig förespråkare när det gäller att röra på sig. För mig är träning inte ett nödvändigt ont, även om mina ben värker som fan just nu. Jag har väldigt lätt för att gå upp i vikt och hjärt/kärlsjukdomar samt högt blodtryck ligger i släkten. Jag kanske dör när jag är 50 av en hjärtattack, who knows. *ta i trä* Men tills dess tränar jag och mår bra. Jag förstår vad du menar efter att ha läst om pjäsen du satt upp. Oroa dig inte. Riktigt så överdrivet fokuserad är jag inte. Jag vill bara må bra. Och det gör jag av att träna. Jag erkänner att jag vill komma i mina stövlar - det är därför jag börjar träna ben nu. Men det behöver väl knappast vara ngt negativt... Och ngn förebild vet jag inte om jag vill vara. Jag vill bara vara... mig själv.
Fröken Lund: Jag höll mina tummar. Hoppas, hoppas att det gick bra!!!