måndag 14 maj 2007

Ångest be gone

Jag har börjat känna någon slags inre frid på sistone. En märklig känsla av lugn har liksom spridit sig i magtrakten. Jag är ganska säker på att det inte är katarr. Jag är ovan vid den där känslan eftersom jag är lite hysteriskt lagd. Därför vågar jag inte tänka alltför mycket på den av rädsla för att den kanske ersätts med den där andra känslan som börjar på å och slutar på -ngest.
Ett ypperligt bevis på det där med att att jag känner mig lugn (-are) är att jag börjat tjata på pojkvän om att skaffa hus. Gärna i skogen. Där det är tyst. Yxmördare och monster stör mig inte det minsta. Bara jag slipper grannarna. Jag hatar mina grannar. De höll mig vaken hela natten med sin jävla musik, flyttande av möbler och sexande. Jag har inget emot sexandet. Sexa på. By all means. Men ge fan i möblerna klockan fuckin' tre på natten. Döda. Döda. Döda.
Vad var det vi pratade om? Hus, ja. Jo. Jag vill ha ett hus. Det är framsteg. Stora framsteg. Hus och femton barn. Om jag slipper föda dem själv.

8 kommentarer:

Biby Cletus sa...

Cool blog, i just randomly surfed in, but it sure was worth my time, will be back

Deep Regards from the other side of the Moon

Biby Cletus

vajlan sa...

för att du ska få skratta lite åt nån annan, från en som brukar skratta åt dig:

http://www.evilchili.com/mediaview/7072/The_Translator__Catherine_Tate

catnap sa...

Synd att det inte är magkatarr du har. Du hade gärna fått smitta mig med lite lugn i magen just nu...

Kul blogg! Skönt få skratta lite!

Miss Upsey Daisy sa...

Du har kommit långt. Själv har jag tänkt tanken att köpa lägenhet där det finns mer gräs än bilar. Det är stort!

Miss e sa...

OMG! Du måste lägga upp den här videon på din blogg gumman - David Hasselhof kan slänga sig i väggen när det gäller dåliga videor. Vem visste att Jöback kunde sjunka så lågt???

http://www.youtube.com/watch?v=Q5OPu5kfAkY

Miss e sa...

P.s. Spana in hur gulligt mitt kontor var fixat imorse när jag kom dit. Allt är rosa och fluffigt och min mygga har fått en tiara :-)

Miss KeepYourDistance sa...

Biby Cletus: I'm sure it was worth your time. After all, I am the lizard queen. :)
Vajlan: Ska kolla in!
Catnap: Jag gillade din blogg också!
Det där lugnet passerar snart. Det är bara en fas.
Miss UD: Det är för fasen helt enormt! Snart köper du elbil och sedan hör du av dig och frågar om jag känner någon till ngn schysst barnflicka. Jag lovar. :)
Miss E: OK. Det var en... lustig video. Gillar Jöbacks sailor suit. Hasselhoff slår han dock INTE!!! :D
Ska kika in bums!

SnyggLirre sa...

Jobbiga grannar du verkar ha. Men du är inte ensam, grannen ovanför har nu flera kvällar/nätter i rad börjat såga med typ motorsåg på balkongen vid 23:30 snåret.. det är samma granne jag misstänker slår sin fru. Frågan är om det är henne han nu sågar i bitar??