onsdag 16 maj 2007

Onsdag kväll

Pojkvän vill köpa ny klocka. En riktig dyring. Flickvän tycker att det är onödigt med dyra klockor och skäller ut pojkvän. Lite kärvänligt sådär. Pojkvän vill fortfarande köpa dyr klocka. Flickvän surar. Flickvän tänker på hur de där pengarna hade kunnat gå till något roligare. Som en Parisresa. Eller Thailand. De har många fina klockor i Thailand. Billiga Rolex. Billiga Omega. Skitbra, ju. Pojkvän tycker flickvän är dum. Flickvän tycker pojkvän är märkesbög. Pojkvän tycker flickvän är en drama queen. Flickvän säger att så är det inte alls och stormar ut. Bloggar av sig lite medan pojkvän mördar aliens i yttre rymden. Snart har hon glömt bort varför hon blev sur. Hon funderar dock på att, för att jävlas lite, rita något obscent på Rockyplanschen som pojkvän satt upp i sovrummet. Hon ritar dit en liten snopp. Mentalt.

10 kommentarer:

Maria sa...

Ha ha ha! Fan vad roligt! Alltså inte att ni bråkar över en svindyr klocka, utan för att du skriver så roligt! Jag är på din sida. Finns ju snygga klockor som dessutom är billiga. Trams!

Linda K sa...

flickvän går sen ut och pussar på pojkvän och säger köp klockjäveln då. pojkvän blir glad och köper klockjäveln och en fin present till flickvän. den lilla penisen får vara kvar.

Micke sa...

Miss, du vet att jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med dig, men i det har fallet har Pojkvän rätt. Thailand-kopiorna suger. Man börjar gilla dem, och då går de sönder.

Buy quality, cry once.

FREDRIK sa...

Och vem är det som jämt ska springa och köpa kläder och skor då? Som om det vore mer legitimt på några sätt..

catnap sa...

haha, man kan verkligen se de illvilliga, okynniga ögonen som lyser av lycka för att få rita dit en penis på rockyplanschen...

Miss KeepYourDistance sa...

Maria: Precis. PRECIS!
Linda K: Lilla penisen är definitivt kvar! Moahaha! Fast det var ju iofs bara i min fantasi...
Micke: Hahaha! Jag vet. Men 15000 spänn? Nu fick jag andnöd igen...
Fredrik: Eh? Jämt? Jag har köpt en bikiniöverdel för 79 spänn på H&M. Det är min shopping den här månaden. Du förväxlar mig nog med någon av de riktiga modebloggarna... Bikiniöverdel 79 spänn/Omega 15000 spänn - minst. Hmmmm....
Catnap: Du anar inte...

FREDRIK sa...

Hahahaha! Slår man ihop dina klädköp under ett lite längre tidsperspektiv tror jag nästan du hamnar i Omega-ligan. Fast förvisso kan jag hålla med om att 15.000 för en klockjäbel kan man göra nåt roligare för!

Miss KeepYourDistance sa...

Nej du. Det gör jag inte. Jag köper inte så värst mycket kläder egentligen.

Imosa sa...

lol! Gillade verkligen det där sista.
"Ritar dit en liten snopp. Mentalt." Man blir ju 6 år igen ibland, men vuxenhetens demoner lycka ofta hålla i handen på en när man sträcker sig efter pennan. Känner igen mig. Ofta man gjort saker. Mentalt. :-)

Miss KeepYourDistance sa...

Man kan göra en jävla massa mentalt! ;)