fredag 4 maj 2007

Eeeeek

8 dagar kvar till ESC.

Den som inte delar min entusiasm för kassa schlagerlåtar gör bäst i att hålla låg profil de närmaste dagarna.

(Kidding*)

(*Not)

8 kommentarer:

Fru Choklad sa...

Ja här laddas det för fullt! ;) Mina favoriter är Georgien och Bulgarien! Och dina?

dddd sa...

Jag hoppas innerligt att Serbien kvalar sig vidare på torsdag med Marija och "Molitva". Jag är störtkär i den låten... Vitrysslands bidrag diggade jag skarpt, Andorras likaså. Jag hejar på Ark för sakens skull, men annars - Serbien. Jag ska lägga upp en schlagerlåt varje dag tills det är dags, hahaaha! Jag är en sådan nööööörd!!! ;) Jag minns inte Georgien och Bulgarien. Måste kolla upp dem!

a spoonful of mint sa...

Jag delar din entusiasm!

a spoonful of mint sa...

Fast jag vill inte höra bidragen i förväg, för då blir det lite tråkigt tycker jag.

Anonym sa...

Haha, jag är med! Och här i Australien visas faktiskt ESC på tv, hurra! Australiensarna verkar tycka att hela grejen är väldigt komisk, och det är den ju - fast på ett bra sätt :-)

dddd sa...

yeh-Yeh Girl: Gode tid, jag har redan laddat ner... Jag menar KÖPT i princip alla. Jag lyssnar sönder dem as we speak. :)
Em: Just det, det visas ju Down Under! Vad ball! Hur blir det tidsmässigt? Är det direkt? Hahaha! Det är ju komiskt. Gode tid. Vänta tills du ser Ukrainas bidrag.

Miss Upsey Daisy sa...

Göteborgsvarvet och ESC på samma dag. Ibland är livet maxat må jag säga!

Anonym sa...

Hm... det enda jag kan hitta är att preliminary final visas 8.30 lördag kväll. Är det två kvällar i rad? En för deltävlingarna och en för den riktiga finalen? Isåfall visas nog den riktiga finalen på söndag kväll här. Vi ligger ju 8 timmar före.