tisdag 26 juni 2007

Sökes: energi

Jag har gått upp kl 05 i lite drygt en veckas tid nu. Det bör tilläggas att jag inte är någon morgonmänniska. Finns det människor som lyckas gå upp så attans tidigt, jobba i åtta timmar och till råga på allt hinna med att handla, laga mat, träna samt lyckas med konststycket att vara någorlunda trevliga? OCH BLOGGA???? Jag har försökt. Det går inte.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Min åsikt om morgonfascister är att de inte alls är sådär jättetrevliga..vi kvällspigga har betydligt större förståelse för att de vill knyta sig efter rapport än de har att vi inte pallar att kliva upp innan tuppen galer..så..

dddd sa...

Jag är en riktigt nattuggla. Ibland går jag inte och lägger mig förrän halv tre och sover helt sjukt länge. Och inte är jag särskilt trevlig då heller, hahaha!

Missy sa...

Jag lyckas med allt du skrev. Utom att vara trevlig. Nope. Dessutom dreglar jag på bussen jag åker på morgonen.

Anonym sa...

När jag jobbar gör jag allt det där (fast går upp 6, inte 5). Men jag är mer morgonmänniska också... Fungerar bäst då :-)

Anonym sa...

Shit, jag går upp 6.15 och är skitarg varenda dag för att jag är så trött. Men det GÅR bara inte att gå och lägga sig innan midnatt.

Jonna sa...

Herregud, gå upp fem är ju inte mänskligt! Jag siktar på att gå upp sju eftersom jag börjar åtta och det tar ca 25 minuter till jobb.
För det mesta går det inte särskilt bra och då får man ju morgonfascisterna på sig: "det är bara att gå och lägga sig tidigare, hur lätt som helst".
Då är det jag som inte blir så trevlig mot dem.

dddd sa...

Är det inte straffbart att gå upp kl 5? jag tror att jag har läst det någonstans.