onsdag 13 juni 2007

Wtf

Allvarligt talat. Kan inte manusförfattarna till Lost sluta röka på innan de sätter sig ner och börjar brainstorma fram en schysst säsongsavslutning?

CHAAAALEEEEEE!!! YER GONNA DAAAAIIIJ CHAAALEEE...

13 kommentarer:

Anonym sa...

jag har inte sett Lost på hela våren men jag blev rätt förvånad när Charlie gick och dog. Jag gillade honom :(

dddd sa...

Jag med. WTF?

Anonym sa...

Nu slutar vi dissa Lost här va!?

Anonym sa...

åh, du har så rätt. jag menar, VAD va r grejen med att han den där walter-killen skulle dyka upp mitt i alltihopa ? men men, jag gillare ändå :) synd bara att det dröjer typ ett år tills nästa säsong kommer till sverige. hrm, nedladdning någon ?

Malou sa...

Varför?! Varför döda Charlie?? Varför inte döda typ framtidspundar-Jack eller Sayid eller någon annan som man retar sig på? Var de tvungna att döda gulle-Charlie? Tänk på Claire och bebisen, for crying out oud!

Anonym sa...

Jag tror för övrigt inte Charlie dör. Bara en känsla...

Fröken Lund sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fröken Lund sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fröken Lund sa...

Till Emma: Sverige låg bara ca 1 månad efter USA. Med andra ord så har säsongen precis slutat även i USA och nya säsongen som ännu inte producerats färdigt kan alltså inte laddas ner ens med det mesta önsketänkandet i världen.

Tyvärr.

Fröken Lund sa...

Sen tror jag också att det kan vara så att Charlie och alla andra i Lost har tagit en dusch med Bobby, precis som Steve säger i Daily 90210. :-)

Eller så är de alla döda och har hamnat i helvetet.

Fru Choklad sa...

Jag tror inte heller att Charlie är död! Det vore för enkelt i denna stundtals (ok mest hela tiden) komplicerade tv-serie.
Jag har precis börjat begripa mig på tillbakablickarna så börjar dom med framtidsblickar!!!!!! WTF!!!!! Ska redige Jack bli pundare? Och vadå because I love you! Först kysser han blondinen och sedan säger han till brunetten att han älskar henne????!!!!
Jag har inte känt mig så här förvirrade sen jag såg Twin Peaks!

Anonym sa...

jaaaaa, charlie kan ju inte dö! det går bara inte, det... går... bara... inte... snyft!*

Anonym sa...

Gillar Lost men blev mer ledsen när mr Echo dog.

Iofs... charlie är nog inte död trots allt... (har följt alias alla säsonger och är van vid det här laget att aldrig någon som dör dör;)).