söndag 8 april 2007

Kan någon fiska upp den där mörkhåriga saken som ligger och sprattlar på bana 3? Jag upprepar...

Godis.

Just say no.

Gnnn...

Ändå kan jag inte sluta äta. Ska bli intressant att se vad som händer i simhallen imorgon. Förmodligen sjunker jag som en sten efter att jag som vanligt gått nerför stegen som den gamla reumatiska, 155-åriga kärring jag faktiskt är. Men det har varit en alldeles utomordentligt trevlig påskhelg med god mat, trevligt sällskap, spel som visar exakt hur okunnig jag verkligen är (jag bryr mig inte om vad folk säger - att veta att kajman är samma sak som alligator/någon slags alligator/whatever hör inte, jag upprepar INTE till baskunskaperna) samt lite för mycket bubbelvatten innan middagen ikväll. Jag dricker inte rödtjut eller torrt vitt vin; jag kan enbart dricka barnsligt söta viner som skulle få vilken vinkännare som helst att rygga äcklat tillbaka och öl - öl är det vidrigaste som finns (iskall Corona med lime går dock ner om det inte finns något annat alternativ). Men champagne... Heeelt annan femma. Jag knäcker lätt en flaska själv på nolltid och sitter sedan och fnissar åt... det mesta. Jag skulle inte gå så långt som att kalla mig full. Bara väldigt... glad. Glad, fnittrig och tenderar att säga lite märkliga saker. Och pratar lite högre än vanligt. Vilket är helt OK - när man är hemma eller med vänner. Dock inte när man är hos pojkväns föräldrar. Self control. Self control. Self control. Mmmmmm....

BTW - jag ansvarar inte för osammanhängande eller grammatiskt felkonstruerade meningar.

5 kommentarer:

Fröken Lund sa...

Du är rolig du. :-)

Mailar dig om någon dag.

Em sa...

Å, då skulle du ha varit här hos oss i lördags när vi köpte en billig flaska rosévin som var så äckligt söt och sliskig så att vi inte kunde dricka upp den ;-)
Ett halvt glas var bara - inte likt oss.

Mary Lady Luck sa...

Ja, self control är ett vettigt mantra att upprepa hos pojkvännens föräldrar ha ha :)

Miss KeepYourDistance sa...

Fröken Lund: Gör så! :)
Em: Mmmm... Jag hade lätt fått ner den! :)
Mary: Det är nog det, hahaha! :)

vajlan sa...

men om du var packad o fnissig så kanske de var det också o inte ens märkte att du var det? och det verkar vara mer okej att vara full o pinsam än nykterist så av aids o ebola har du tydligen valt rätt! ;)