tisdag 10 april 2007

The pain. The paaain.

Jag hade storslagna planer för dagen. Jag skulle läsa, läsa och... läsa. Och träna. Kanske till och med ta en liten promenix i vårsolen, i sann pensionärsanda. Tyvärr kan jag inte röra nacken. Skåda efterverkningarna av ett danspass där man kastar med nacken i hundra knyck x antal gånger, övertygad om att man lätt - LÄTT - skulle platsa i vilken Fame-ensemble som helst, any given day of the week. Man tycker att jag borde lärt mig att inte göra samma misstag om och om igen, men icke. Jag kör pass på måndagar. Tisdagar är vanligtvis whiplash day - det brukar dock inte vara så här illa. Det bådar gott inför morgondagens dans. Och torsdagens. Christ. Jag kommer vara helt trasig i kroppen innan jag ens är 30. Lövli. Jag kan knappt se tangenterna när jag skriver. Det räcker att jag rör lite på huvudet så känns det som om någon sticker in en kniv i nacken. Gnnn... Smärtstillande. Jag behöver smärtstillande. Var la jag nu min ringklocka?

8 kommentarer:

anna sa...

tigerbalsam my dear, tigerbalsam. det och silvertejp, då klarar man allt.

Mary Lady Luck sa...

Värma upp nacken ordentligt innan?

Anonym sa...

Ajajajaj.

Själv går jag med rullator. Sedan länge. Insåg bara en dag att nu är det dags ;-)

( och lite nackmassage är aldrig fel...)

Miss Upsey Daisy sa...

Rationalisera bort huvudet. Snipp!
Aldrig mer huvudvärk dessutom. Godiset stoppar man bara ner direkt i halsen. ;-)

Miss KeepYourDistance sa...

Anna: Vågar man smörja in hela nacken med tigerbalsam? Som dessutom är x antal år gammal?
Mary: Det hjälper inte. Jag måste sluta knycka med den så förbannat.
Maria: Grejen är bara att jag skriker högt bara man nuddar min nacke. Men det börjar avta nu - iaf det värsta. Rollator, säger du? Får jag låna? :)
Miss UD: Hahaha! Underbart! Jag ska försöka. :)

anna sa...

det finns inget som heter överanvända tigerbalsam. smeta på du....eller köp liniment, men risken för smärta när man blir varm är överhängande, jag använder bara det när jag vet att jag får hoppa i vattnet strax eferåt, dock hjälper det!

(och är tigerbalsamet gammalt eller är nacken gammal?) ;)

Missy sa...

Måndagar, säger du? Hm... Jag ska allt kunna hitta dig och besöka ditt pass. Kanske kommer jag fram och frågar något om... säg... marsipangrisar(?) efteråt. Sen ska jag recensera passet i bloggen :P Hihi!

Missy sa...

Nej förresten. Jag kommer att stå längst bak och bara se dum ut och titta beundrande på dig. Så kommer det att bli. Och om jag vågar så frågar jag om marsipangrisarna. Men bara om jag vågar...