fredag 27 april 2007

Mmmm... Garbage...

Jag hade sällskap med en väldigt gullig klasskamrat efter skolan. Hon ska ha barn och jag frågade om hon hade några gravid-cravings.
Inte när det gäller mat
, sa hon. Men ibland kan jag gå in och ställa mig i grovsoprummet hemma och bara lukta. Jag liksom längtar efter den doften.

Det tyckte jag var väldigt lustigt.

13 kommentarer:

JR sa...

Tja, när jag var gravid var jag så sugen på bildäck. Och då menar jag inte de där i lakrits man kan köpa som lösgodis, utan riktiga bildäck. Kunde nästan känna smaken av gummi i munnen. Jag var inte långt ifrån att gå ut på parkeringen och börja tugga på bilarna där, ja däcken då. När jag berättade detta för min broder sa han: ta en kondom och tugga på då. Men för fan, sa jag. Det är ju inte samma sak! Smakar inte alls som det ska ju. Då garvade han ännu mer. Undrar varför....? *ähum*

Fast sopor, det var faktiskt ett snäpp värre. *hahahaha*

josefine sa...

haha! vad underbart liksom! :)

Anonym sa...

hahahaha :-)

Miss KeepYourDistance sa...

Jr: Min mormor käkade murbruk från ett hål i väggen. Med sked.

Kondom? Ahahahaha! Jordgubbssmak, kanske?
Josefine: Tja, fungerar det för henne, så fine. :)
Maria: :D

Linda K sa...

efter bajslukt eller vadå? :O

Anonym sa...

En kompis åt mig hade det mycket lustiga behovet att slicka på betong när hon var gravid. När hon fyllde år (under graviditeten) gav jag henne ett halsband bestående av en läderrem med en liten bit betong på. Hon bar omkring på den resterande tid av graviditeten.

Miss KeepYourDistance sa...

Linda K: Doften av gamla sopor. Gamla pizzakartonger. Antar jag. Hon sa något om en gräsklippare som luktade rätt gott också.
Fredrik: Oerhört fin gest. Min mormor åt murbruk. Det har jag iofs sagt i en tidigare kommentar, men wtf. Det tål att sägas om och om igen.

Min mormor åt murbruk. Jag undrar om det förklarar en del. Om mig, alltså.

Fröken Lund sa...

Ha ha ha! Jag har aldrig hört talas om att man får luktcravings eller vill äta vare sig murbruk eller slicka på betong.

Det här var det roligaste jag läst idag/inatt.

Ha ha ha!!!

Fröken Lund sa...

Jag tycker för övrigt att det där betonghalsbandet som Fredrik gav sin vän var bland den finaste present jag hört någon göra åt en vän.

turbotrollet sa...

hahahahaha, det var rätt kul. xD
Jag kan förstå folk som gillar lukten på bensinmackar, motorn på gräsklipparen (tillsammans med det nyklippta gräset) osv. Men grovsoprum? xD
Fast å andra sidan, mina två syskon stora gillar lukten nere i tunnelbanan. Inte gångarna där folk pissat alltså, utan lukten från perrongen. eh..

vajlan sa...

mina två ungar gillar tunnelbanedoft, liksom tvättstugedoft och bensinlukt. konstigare har man hört också. grovsoprum var nåt nytt dock.

Malou sa...

Just sopor har jag hört av andra... I say gross.

Min mamma brukade gå ner i vår radon-källare och lukta på väggarna. Men jag blev ju normal ändå! HAHAHAhaahahAHA (hysteriskt skratt).

Miss KeepYourDistance sa...

Fröken Lund: Jag undrar vilka cravings jag får när/om jag blir med barn. Jag har ju redan cravings efter det mesta. Jag gillar bensindoft, spritpennor, kritdamm. Jag behöver nog avgiftas... :P
Turbotrollet: Tunnelbanan? Tja, alla har ju sitt. Luktar det inte typ gammal lök i tunnelbanan? Eller har jag fel? Jag gillar ju iofs att sniffa spritpennor, hahaha! :)
Malou: HAHAHAHA!