söndag 8 april 2007

Seriöst. Jag måste verkligen sova nu.

Dessutom är det bebisar överallt. Ö V E R A L L T. I magar och utanför magar.

Du, Emanuel? Vad är grejen med bebisar?

10 kommentarer:

Miss e sa...

Du måste skaffa Natasha Bedingfields låt "I wanna have you babies" - grymt kul låt. Spanan gärna in videon på youtube också...

Ses snart i simhallen.

Mary Lady Luck sa...

Jag vill också ha bebis, men första ska jag vinna 50 tusen i månaden i 25 år på trisslotter. Jag undrar mer, nu när påsken är i sitt slutstadium, vad är grejen med påskgodis? Jag kan inte ens titta på det längre, så mätt är jag..

lucy sa...

inte bara en sjuhelvetes massa bebisar, de i sig är trevliga. det är kommentarerna som mammorna tydligen lär sig i nån mamma-grupp: "din tur kommer nog snart också ska du se" eller "är det nåt fel på dig eftersom du fortf är singel och inte med barn innan du är 30?"

jag ska dricka champagne och sova till 10 hela helgen - vad ska du göra?

Anonym sa...

Det är världsbäst med bebisar! Eller i alla fall då dom har börjat sova hela nätter och fått några månader under pälsen. Nyföddingar kan vara rätt jobbiga ibland..

Kerstin sa...

Håller med - everywhere...

Miss KeepYourDistance sa...

Miss E: Jag ska kika på den. Tack för simstunden, förresten, hahaha!
Mary: Vet du... Det sjuka är att jag är sugen igen. Jag lär mig aldrig, hahaha!
Lucy: Jag ska nog göra samma sak. Låter alldeles utomordentligt bra! ;)
Fredrik: bebisar är väldigt söta. På sistone har jag sett de överallt och igår fick jag dessutom veta att en bekant ska ha barn igen. Det finns ingen hejd på boomen! :)
Kerstin: Hahaha! Ja! :)

Missy sa...

Jag tycker att de är lite läskiga. Jag har förstått att det är mer eller mindre olagligt att säga så, men så är det. Jag var idag tvungen att byta bord på fiket jag var på eftersom jag inte var så sugen på att få klattar barnmat kastade på mig av en liten vild, skrikande, sak.

vajl sa...

bebisar är väl inte läskiga? kom igen när ni har en nästan fjortonåring som lyckas trasha ett hus, som min gjorde i helgen... ;)

Emanuel sa...

Jag har undrat detsamma i ett antal olika inlägg - inte fått nåt bra svar dock. Bäbisar är ett mysterium för alla utom föräldrarna, tror jag...

Miss KeepYourDistance sa...

Missy: Hahaha! Café Kosmos vid lunchtid - där brukar det vaar rätt mycket föräldrar med småbarn och en massa barnmat som flyger. Fast det är rätt charmigt tycker jag. Om man sitter på avstånd. :)
Vajl: Jag gillar bebisar. I lagom stora doser. :)
Emanuel: Förmodligen. Jag är bara så fascinerad över att de poppar upp överallt. :)