söndag 15 april 2007

Check

Kom på att jag faktiskt kan recitera en någorlunda aplång dikt utantill. Barbara. *bockar av en punkt på listan* Och Flugornas Herre sprang jag och lånade igår. *bockar av ännu en punkt* Fortsätter det så här kommer jag att byta namn till Buddha vid årsskiftet, sätta mig med korsade ben på gräsmattan utanför huset iklädd endast baddräkt och polkagrisrandiga strumpor och låta folk ta del av all min visdom. För 100 spänn kan jag till och med dansa en liten jig.

4 kommentarer:

miss e sa...

Ska börja spara undan pengar redan nu för din visdom vill jag inte vara utan. Eh, who am I kiddin'? Som att jag skulle kunna spara undan pengar...

Miss Upsey Daisy sa...

... tänker på den gången jag köpte " Satansverserna" för att vara lite kulturell eller nåt. Började på den 10 gånger... Slängde den förra året. Annars hade du fått den :-)

Miss KeepYourDistance sa...

Miss E: Gör det! Du ska få stoppa stora tjocka sedlar innanför baddräktskanten och så kläcker jag ur mig något tokvist! ;)
Miss UD: Du, det är mycket man börjar på som man aldrig avslutar. Oj, oj, oj. Jag har väl nämnt att jag har en hel hög med böcker om forna Egypten här hemma, hahaha! :)

Anonym sa...

hahahaha. En entreprnör, minsann. heja Buddha- du är MIN guru!